Haberler

Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan eski Kasımpaşalı Trezeguet, Galatasaray'a çok yakın

Güncelleme:

Galatasaray'da Kasımpaşa'nın eski futbolcusu Trezeguet yeniden gündeme geldi. Aston Villa'nın küme düşmesi halinde Mısırlı yıldızın sarı kırmızılılara transfer olması bekleniyor. Trezeguet ile Fenerbahçe de ilgileniyor.

Sezon başında Kasımpaşa'dan İngiliz ekibi Aston Villa'ya 10 milyon euroya transfer olan Trezeguet, takımı küme düşerse İstanbul'un yolunu tutacak.

Galatasaray'ın masaya oturduğu 25 yaşındaki yıldız futbolcuyla prensipte el sıkışıldığı öğrenildi. Mısırlı futbolcunun, " Galatasaray'a seve seve gelirim. İstanbul'u da çok özledim" dediği kaydedildi.

MERT HAKAN'IN RÖVANŞINI ALACAK

Trezeguet, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alıyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Mert Hakan'ı sarı lacivertlilere kaptıran Galatasaray, bu kez ezeli rakibiyle girdiği yarışı kazanmış olacak.

Mısırlı futbolcu, bu sezon Ada ekibinde 37 maça çıkan ve 4 gol, 3 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

FENERBAHÇE:

4 Aydır 6s Klubü Maaş Ödeyemiyor, Mariona Menajerinin Açıklaması. Ayrıca Bi Arkadaş Yorum Yapmış Mert Hakan İle İlgili . Sivas Şuan Puan Olarak Sizden Üstte ve Yerli Oyunculara Biraz Güvenin. Elin Yabancısına 5 milyon euro vermektense yerliye 3 milyonu tercih ederim.

2
3
yanıtYanıtla
Harbi adam:

Mert hakan kimki rövanşını alalım önce kendini ispatlasın bu işler sivasta penaltıdan gol atmaya benzemez

5
0
yanıtYanıtla
CİMBOM:

İngilterede 37 maça çıkmış ve 4 gol 3 asist. Güzel istatistikler. Bizim ligde en az 10 gol, 10 asist demek.

5
0
yanıtYanıtla
fb:

galatasaray ile fenerbahçe transfer yarışına girerse ali koç başkanın dediği gibi oyuncuyu fb alır her zaman eğer bir oyuncuyu fenerbahçe isterse alır bunu ali koç başkan diyor fenerbahçe ile gs bir oyuncu için transfer yarışı yaparsa gs su bile alamaz caneride galatasarayda diyorlar canerde fenerbahçeye gelecek gökhan ile beraber tabi önce beşiktaş bırakması gerek mukavelesi bitsin önce sonra ikiside fenerbahçede olacak inşallah

2
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Diagnede kasımpaşadanmı gelmişti ne diyorsunuz

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title