Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 11 Temmuz günü koronavirüs nedeniyle 21 kişi hayatını kaybetti, 1016 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 11 Temmuz koronavirüs verilerini açıkladı. Bugünkü verilere göre 1016 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 211 bin 981'e yükseldi. 21 kişinin hayatını kaybetmesiyle de toplam vefat sayısı 5 bin 344 oldu. Öte yandan Koca, son üç günde vaka sayılarında en çok düşüş gösteren 7 ili de paylaştı.

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Türkiye'nin günlük koronavirüs verilerini paylaştı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 1016 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 21 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 211 bin 981, can kaybı 5 bin 344 oldu.

SON ÜÇ GÜNDE EN ÇOK DÜŞÜŞ GÖSTEREN 7 İL

Bakan Koca paylaşımında, "Son üç günde vaka sayılarında en çok düşüş olan 7 ilimiz: Kars, Çanakkale, Bartın, Artvin, Ardahan, Kütahya ve Yalova. Türkiye genelinde vakaların pnömoniye dönme oranı azalıyor. Vaka sayılarındaki artış ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyuma bağlı" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Türkiye'de 11 Temmuz günü koronavirüs nedeniyle 21 kişi hayatını kaybetti, 1016 yeni vaka tespit edildi

21 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Koronavirüs salgını nedeniyle 21 vatandaşımız son 24 saat içinde hayatını kaybetti. Salgının Türkiye'de görüldüğü tarihten bu yana vefat eden hasta sayısı ise 5 bin 344 oldu.

BİN 334 KİŞİ SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Koronavirüs tedavisi görüp iyileşen hasta sayısı ise bin 334 oldu. Böylece toplam iyileşen hasta sayısı 193 bin 217'ye yükseldi. Öte yandan bin 194 hastanın tedavisi yoğun bakım servislerinde devam ederken 401 hasta ise solunum cihazına bağlı olduğu görüldü.

TEST SAYISI 48 BİNİN ÜZERİNDE

Ülkemizde korona belirtisi görülen 48 bin 813 kişiye son 24 saatte test yapılırken toplam test sayısı ise 3 milyon 930 bin 223'ü buldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Yzg atila:

Marketler caddeler düğünler sosyal mesafe kocamaaaaan bir. SIFIR

73
4
yanıtYanıtla
Karacadag:

Her gün borsa kapanişi gibi sayi vermeyin varsada var dikkat tedbirli bir sene oldu milet piskoloji buzuldu artik

18
22
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Atiylar gibi geldi bakak nolacak hele sicaklarda psikoloji bozuldu san cok iyiydi Allah sonumuzu hayreyleye

yanıt0
yanıt0
Caht:

Gerçekler söylenmiyor

21
18
yanıtYanıtla
Caht:

Gerçekler söylenmiyor

17
20
yanıtYanıtla
Susmuyorum:

İnanmıyoruuuuum, ne maskesi, ne mesafesi? Ben niye göremiyorum hani tedbir? Adı var kendi yok!

36
1
yanıtYanıtla
Ru64:

bu inmiyor INSALLAH virus biter yoksa...sonbahar bu maske mesafe yok dusunmek bile istemiyorum..

25
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Saglik bakaninin verileri acikladigi baska bir Ülke varmi? Senin bilim kurulun yokmu? Neden siz kimseye firsat vermiyorsunuz? Gülünc duruma düsüyorsunuz. Millet size gicikligina uymak zorunda oldugu kurala uymuyor.

8
17
yanıtYanıtla
Ahmed25:

Sağlık bakanı verileri açıklamayacak da tarım bakanı mı açıklayacak? Ne kadar komik.

yanıt4
yanıt4
cmndr:

beyin yiyen amip ülkemize gelmiş ilk bu arkadaştan buşlamış :) kural uymamanın gıcıklığı mı olur ister uy ister uyma. en fazla covid olursun ondada sürünürsün yakınlarından bir kaç kişinin ölümüne sebep olabilirsin anca bunlar olur uymazsan kurallara

yanıt5
yanıt3
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title