Haberler

Mariano'nun menajeri Galatasaray ile ayrılığı açıkladı: 4 aydır maaşlar ödenmiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Mariano'nun menajeri, Marcelo Robalinho, Mariano'yu isteyen iki Türk kulübü olduğunu söylerken Galatasaray'ın 4 aydır maaşları yatırmadığını söyledi.

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Mariano'nun menajeri, Brezilya basınına çarpıcı açıklamalar yaptı. Menajer Marcelo Robalinho, Mariano'yu isteyen iki Türk kulübü olduğunu söylerken Galatasaray'ın 4 aydır maaşları yatırmadığını söyledi.

"GALATASARAY İLE SÖZLEŞME YENİLEMEYECEĞİZ"

Brezilya'dan Atletico Mineiro takımının gündeminde olan 34 yaşındaki sağ bek için iki Türk kulübünün devrede olduğu iddia edildi. İddianın sahibi olan Mariano'nun menajeri Marcelo Robalinho, " Galatasaray'da maaşlar 4 aydır ödenmediği için sözleşme yenilemeyeceğiz. Brezilya bizim için bir opsiyon. Ayrıca iki Türk kulübünden de teklif aldık" ifadelerini kullandı.

MARIANO, BREZİLYA'YA DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

24 Temmuz'da Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Mariano, Mart ayında yaptığı açıklamada ülkesi Brezilya'ya dönmeye sıcak baktığını söylerken, Atletico'nun henüz resmi bir teklif yapmadığı öğrenildi.

3 yıldır Galatasaray forması giyen deneyimli savunmacı, Brezilya'da birçok takımda forma giyerken Avrupa'da Bordeaux ve Sevilla takımlarında mücadele etti.

Mariano, 2017 yılında Sevilla'dan 4,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Mineiro Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

Serdar:

Üzüldük ya falcao şampiyon yaptıya hersene 35 milyon euro şampiyonlar liginden geliyodu şamoiyonluk primi alıyodu nerde paralar beter olun

3
2
yanıtYanıtla
cimbomlu:

sanane

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Onlara birsey olmaz. Onlarin Uefa kupasi var. Uefa kupasini parcalara böler satar kulübü dilenmekten kurtarirlar.

4
1
yanıtYanıtla
BURAK:

3 Büyüklerin 3 üde gençlere yönelip ucuz topçu almalı başka türlü kurtulamaz . Bunu herkesin anlaması lazım . Fb ve Bjk gençleri oynatıyor gs de oynatmalı. Fb ve bjk deki gençler hata yapınca insanlar çullanıyor hemen. Bırakın gençler hata yapsın gelişsin , başka türlü Türkiye Futbolu kalkınamaz.

2
0
yanıtYanıtla
Firat:

Gidebilirsin

1
0
yanıtYanıtla
ali:

ingiteredeki gibi kulüpler zengin işadamlarına satılmadan düze çıkamazlar en fazla 3 yıl daha dayanırlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title