Haberler

Otomobil 2 metreden apartman bahçesine düştü, sürücü yaralandı

Güncelleme:

Ankara'nın Mamak ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracıyla birlikte 2 metreden apartman bahçesine düştü. Şoför, otomobilin içinde sıkıştı. Sese uyanan mahallelinin ihbarıyla olay yerine ekipler sevk edildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken polis ekipleri aracın içinde çok sayıda içki kutusu buldu.

Ankara'da alkollü olduğu iddia edilen ve kontrolü kaybeden sürücü otomobili ile 2 metreden apartman bahçesine düştü. Hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü araçta sıkışarak yaralandı.

Kaza, sabaha doğru saat 04.00 sırlarında Mamak İlçesi Sağduyu Caddesi'nde meydana geldi. Turgut Özal Bulvarı yönünde ilerleyen Yusuf P. yönetimindeki 06 GPA 51 plakalı otomobil, iddiaya göre; sürücünün alkolün etkisinde olması ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak, 2 metre yükseklikten apartman bahçesine düştü.

Otomobil 2 metreden apartman bahçesine düştü, sürücü yaralandı

MAHALLELİ SESE UYANDI

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Yusuf P., yaralandı. Kaza gürültüsü ile uyanan bina sakinleri, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Otomobil 2 metreden apartman bahçesine düştü, sürücü yaralandı

ARAÇ İÇİNDE ÇOK SAYIDA İÇKİ KUTUSU

İtfaiye erleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan Yusuf P., ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, otomobilde yapılan incelemede çok sayıda içki kutusu buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title