Haberler

Son dakika haber... Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate "Kata" Şampiyonası sona erdi

Güncelleme:

Son dakika spor haberine göre Türkiye Karate Federasyonu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate "Kata" Şampiyonası tamamlandı.

Türkiye Karate Federasyonu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate "Kata" Şampiyonası tamamlandı.

Türkiye Karate Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde 3 gün süren organizasyonda 68 kulüpten 104 erkek, 87 kadın sporcu tatamiye çıktı.

Fiziksel temas gerektirmeyen kata dalında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak seyircisiz gerçekleştirilen şampiyonanın son gününde 21 yaş altı kategorisinde dereceye giren isimler belli oldu. Kariyerinde Avrupa şampiyonluğu bulunan Keyda Nur Çolak, kadınlar finalinde Nilgün Mollaoğlu'nu mağlup ederek altın madalya kazandı. Erkekler finalinde ise birinciliği Sabri Mert Mülhim elde etti.

Ümitler kategorisinde erkeklerde kariyerinde dünya ve Avrupa şampiyonluğu bulunan Furkan Kaynar, kadınlarda Şule Zeynep Arslan, genç kadınlarda Menekşe Vardar, genç erkeklerde ise Görkem Aslan ilk sırada yer aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş erkeklerde, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da kadınlarda dereceye girenlere madalyalarını verdi.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, yerel yönetimlerin spora desteklerinin önemli olduğunu belirterek, katkılarından dolayı Aktaş ile Yılmaz'a birer plaket takdim etti.

Şampiyonada kategorilere göre sıralamalar şöyle oluştu:

Ümit kadınlar

1- Şule Zeynep Arslan (İstanbul)

2- Tuana Irmak (İstanbul)

3- Esma Sıla Evsan (İstanbul) ve Tuğçe Bilginsoy (İstanbul)

Ümit erkekler

1- Furkan Kaynar (Ankara)

2- Ali Alhamidou (Gaziantep)

3- Muhammet Efe Yurtseven (Ankara) ve Alparslan Küçükaltun (İstanbul)

Genç kadınlar

1- Menekşe Vardar (İzmir)

2- Şule Azra Akbulut (İstanbul)

3- Sinem Gül Duman (İzmir) ve Hülyanur Şengül (İzmir)

Genç erkekler

1- Görkem Aslan (Ankara)

2- Mustafa Önder Bütüner (İstanbul)

3- Hüseyin Altundal (Trabzon) ve Metehan Yavaşoğlu (Ankara)

21 yaş altı kadınlar

1- Keyda Nur Çolak (Trabzon)

2- Nilgün Mollaoğlu (Trabzon)

3- Cahide Nur Duman (İzmir) ve Nursena Akkurt (Gaziantep)

21 yaş altı erkekler

1- Sabri Mert Mülhim (Gaziantep)

2- Emre Bayram (Bursa)

3- Mehmet Hamza İyik (İstanbul) ve İbrahim Uğur (Bursa)

Kaynak: AA / Spor

Ümit Genç Türkiye Genç Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title