Haberler

Mustafa Cengiz, Arda Turan transferini resmen duyurdu: Ekibin isteği üzerine anlaştık

Güncelleme:

Eski kaptanı Arda Turan'ı yeniden takıma getiren Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz de transferi açıkladı. Cengiz, "Teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız" diyerek transferi resmiyete kavuşturdu.

Galatasaray, eski kaptanı Arda Turan'ı yeniden kadrosuna kattı. Transfer sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Cengiz ise transfere resmiyet kazandırdı. Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'in ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcularını transfer ettiklerini dile getirdi ve "Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Her açıdan hayırlı olacağına inanıyorum" dedi.

"HERKES HATA YAPABİLİR"

Cengiz, geçmişte eleştirilerle gündeme gelen yıldız isim hakkında "Herkes hata yapabilir, önemli olan bunlardan dönmektir. Geçmiş geçmişte kalmıştır" ifadelerini kullandı.

9 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ

2000 yılında altyapısına girdiği Galatasaray'da 6 yıl da profesyonel olarak forma giyen milli futbolcu, 9 yıl sonra geri döndü. 2011 yılında Atletico Madrid'in yolunu tutan futbolcu, sırasıyla FC Barcelona ve Medipol Başakşehir forması giydi.

66 NUMARALI FORMA GİYECEK

1+1 yıllık sözleşme imzaladığı söylenen 33 yaşındaki oyuncu, ikinci Galatasaray döneminde 66 numaralı formayı sırtına geçirecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Cengiz Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

Bedavaci:

Karakteri yok ahlaki yok gs ye yakisti bravo...

5
22
yanıtYanıtla
ARDA DAN:

Bİ CACIK OLMAZ

5
14
yanıtYanıtla
Uzak Yıldız.:

Hiç utanmıyormusunuz ırz düşmanlarını himayeniz altına almaya para kazandırmaya? Hiç mi insanlığınız kalmadı ey gs taraftarı ? Adam hem mafya hem ırz düzmanı. Gerçi terimde mafya sizde haklısınız.

1
15
yanıtYanıtla
Korsan:

Iyi birşey yaptınız Bravo size. Artık tamam Galatasaray seneye kesin Şampiyon

8
6
yanıtYanıtla
mustafa cengiz:

Demem o ki: Güzel oynamazsa sorumlusu sensin Fatih Terimmm. . .

7
7
yanıtYanıtla
ALFONSO:

4 Sene önce büyük yemin ettim. Fanatik bir Galatasaraylıyım. eğer bir gün geri dönerse Galatasaray''a asla onun 18 de olduğu maçları izlemeyeceğim diye. . . Galatasaray şerefli ve ilkeli bir kulüptür. böyle bir şehir eşkiyasını takıma katıyorsa Galatasaray kulübüne de yazıklar olsun. !

6
6
yanıtYanıtla
UA:

işine bak alfonso boş yapma

yanıt3
yanıt2
Ülkem:

Niye? Takımına yüklü miktarda para kazandırdı ve ülkemizi avrupada çok iyi temsil etti her zaman reklamımızı yaptı... Bu kin bu nefret neyin nesi arkadaş??

yanıt3
yanıt1
haylass:

O kadar iyi temsil etmiş olsa Barça kapıyı gösterdiğinde Avrupa kulüpleri kapışırdı. Ilginç olan şu ki Türk kulüpleri bile ilgilenmedi. Ne başarıymış arkadaş :S

yanıt0
yanıt2
haylass:

Ülkeeeeeemmm hhhhhh ondan Barça kapıyı gösterdiğinde Avrupa kulüpleri kapış kapış peşinden koştu hhhhhhh :D

yanıt0
yanıt2
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title