Haberler

Fatih Terim'e "Futbolun mafyası sen misin?" diyen eski futbolcu tehdit aldığını itiraf etti

Güncelleme:

Olaylı Galatasaray maçından sonra Fatih Terim'e "Futbolun mafyası sen misin?" diyen ve fenomen Selin Ciğerci ile evliliği çok konuşulan eski futbolcu Gökhan Çıra, Youtube'da yayınlanan Sorgu Odası isimli programda Ertem Şener'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Daha önce Galatasaray'la Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşan Tuzlaspor'un o dönem futbolcusu olan Gökhan Çıra, maçta yaptığı hareketler nedeniyle oldukça eleştirilmişti. Fatih Terim'e "Futbolun mafyası sen misin? Tuzla'ya karşı değil, gidin PSG'ye karşı böyle oynayın" diyen Çıra, daha sonra özür dileyip konuyu kapatmıştı. Futbola veda eden Çıra, o günleri Ertem Şener'in Youtube kanalında anlattı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e sarfettiği ağır sözler için özür dileyen Çıra, "Beni Selin'le ilgili kimse tehdit edemez ama sosyal medyada tehdit edenler oldu. Arabanı yakacağız diyenler oldu. Arabamı değiştirdim o yüzden" ifadelerini kullandı.

"YAPMAYIN BEN DE FENERBAHÇELİYİM"

Galatasaray tesislerin önündeki "6" hareketini neden yaptın sorusuna Gökhan Çıra, "O hareketi bir daha yapmam. O gün beni arkadaşım gaza getirdi. Galatasaray'dan ayrıldıktan 1 sene sonra. Beşiktaş – Fenerbahçe maçıydı. Forma aldım. Haydi tesislere gidelim dedi. Orada çekti fotoğrafı. Altyapıda haksızlığa uğradığım içindi aslında ama yanlıştı. Yine de özür dilerim yaptığım için. Kimsenin bilmediği şeyler var o konuda. Beni Fenerbahçe de istedi ama ben Galatasaray'ı seçtim. Tuttuğum takıma karşı oynamayı hayal ediyordum. İkisi de beni istedi ama Galatasaray'ı tercih ettim. Fenerbahçe'ye gol attım, sevindim. Taraftar bana küfür etti. İçimden 'Yapmayın ben de Fenerliyim' diyordum" ifadelerini kullandı.

"ALTYAPIDA YAŞADIKLARIMIN DOLMUŞLUĞUYDU"

Çıra, olaylı Tuzlaspor ve Galatasaray maçıyla ilgili ise "Bu soruya Fatih Terim'den özür dileyerek başlıyorum. Hocaların hocasıdır. Türkiye'nin en iyi hocalarındandır. Fatih Hoca Galatasaray'da varken korku oluyor. Yokken daha rahat oynuyorsunuz. Altyapıda yaşadıklarımdan ötürü bir dolmuşluk vardı. Fatih Hoca'yı çok severim. Burada olsa elinden öperim. Muslera ile de sorunum yok. Dediğim gibi bazı yaşanmışlıkların dışa vurumuydu ama özrümü diledim. Olaydan sonra hiç karşılaşmadık" dedi. Çıra, "Fatih Terim... Futbolun mafyası sen misin? Tuzla'ya karşı değil, gidin PSG'ye karşı böyle oynayın" ifadelerini kullanmıştı.

"ARABANI YAKACAĞIZ DİYENLER OLDU"

Çıra, tehdit iddialarına için "Beni Selin'le ilgili kimse tehdit edemez ama sosyal medyada tehdit edenler oldu. Arabanı yakacağız diyenler oldu. Arabamı değiştirdim o yüzden" ifadelerini kullandı.

"EMRE ABİ ÇAĞIRSA KOŞA KOŞA GİDERİM"

Fatih Terim seni teknik ekibine çağırsa gider misin? sorusuna,"Teşekkür ederim ama ben Fenerbahçe için canımı veririm" diyen Çıra, "Ali Koç Başkanımız desin gel şunu yap kapatır koşarak giderim. Hayatımda resim çekinmek istediğim tek insan Emre Belözoğlu'ydu. Bu yıl görüştük, tanıştık çok şükür. Trabzonspor maçından önce tesislerde görüştük. Bana sarıldı, ben ağladım. Emre abi çağırsa koşarak giderim. Fenerbahçe için çok şey yaparım, yapıyorum da" dedi.

Fatih Terim'e 'Futbolun mafyası sen misin?' diyen eski futbolcu, tehdit aldığını itiraf etti

"SELİN'DEN DOLAYI TAKIMIM BENİ İSTEMEDİ"

Çıra, futbolu bırakma nedenini ise böyle açıkladı:

"Futbolu bırakmamı istedi, biz Selin'le beraberken eski oynadığım takım Selin'den dolayı beni istemedi. Ben o gün futboldan çok soğudum. Ama o takım sonradan beni aradı. Neden? Güçlü olduğum için."

"NEYMAR'A BENZETİLİYORUM"

Eski futbolcu Çıra son olarak, "Neymar'a beni benzeten çok oldu. Selin sırf bu yüzden Neymar'ı takip ediyor. Ama sen daha yakışıklısın diyor. Kendimi Neymar'a benzetmeye çalışmıyorum. Eski halim daha çok benziyor. Ben benzemek için hiçbir şey yapmıyorum" şeklinde konuştu.

NE DEMİŞTİ?

Çıra, olaylı maç sonrası, "Biz ne büyük bir kulüpmüşüz ki Fatih Terim'i bu denli maça odaklamışız. Biz ne büyük kulüpmüşüz ki yöneticisi, futbolcusu bana küfür edip, kafa atıp Fatih Terim'in gerçi kendi de futbolun mafyası olduğu için bir şey demiyorum ona. Kendisi yardımcı hocama gelip ' Gökhan Çıra sen misin' demesi... Gökhan Çıra benim, nerede olduğum her zaman belli! Biz o kadar büyük bir kulüpmüşüz ki Galatasaray'ın Süper Lig'de, Real Madrid'e karşı çıktığı kadrodan bir kişi eksik" demişti.

Fatih Terim'e 'Futbolun mafyası sen misin?' diyen eski futbolcu, tehdit aldığını itiraf etti

Fatih Terim'e 'Futbolun mafyası sen misin?' diyen eski futbolcu, tehdit aldığını itiraf etti

Fatih Terim'e 'Futbolun mafyası sen misin?' diyen eski futbolcu, tehdit aldığını itiraf etti

Fatih Terim'e 'Futbolun mafyası sen misin?' diyen eski futbolcu, tehdit aldığını itiraf etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertem Şener Fatih Terim Gökhan Çıra Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (29)

Nirvana:

fatih terimin Futbolun mafyası olduğunu bilmeyen var mı ?

25
26
yanıtYanıtla
:

fatih terim soll dich in den Arsch ficken

yanıt0
yanıt1
Tarafsız:

Fatih terim kim sen kimsin? Fenerbahçe kim sen kimsin? Neymar kim sen kimsin? Yapma be çocuğum , karının git parasını ye. Kendinden büyük konuşma Çıra gibi yanmışsın hala bıdı bıdı

41
7
yanıtYanıtla
ebru:

bu çocuğun aklından şüphe ediyorum

39
4
yanıtYanıtla
E-DEVLET:

ÇOCUK GERÇEK TOPÇU :)

34
4
yanıtYanıtla
İslam:

İki erkek yan yana

27
6
yanıtYanıtla
Umut:

Ne? Erkek mi? Erkek ne arar la fotoğraf ta?

yanıt4
yanıt0
Ağlama fenev:

Ulan cunupler zaten Galatasaraylı olamaz bibisler e bak Fatih hocanın tırnağına kurban ol

25
7
yanıtYanıtla
Cano:

Ne günlere kaldık herşey ne kadar değişik

30
2
yanıtYanıtla
ceto:

bu adamin karisi erkek :( sünnetini bilriim keretanin . . . . . . . nasil bir zamana geldik ya

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title