Haberler

Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaraylı yöneticiye attığı derbi mesajı ortalığı karıştıracak

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mert Hakan Yandaş, Galatasaraylı bir yöneticiyle o dönem yaptığı WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yendiği maç sonrası attığı mesajlar çok konuşulacak.

Sivasspor'da başarılı bir grafik çizen orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, devlerin radarına girmişti. Adı Galatasaray'la anılan hatta anlaştıkları söylenirken Fenerbahçe'nin transfer sürprizi yaparak oyuncuyu kadrosuna katması günlerce konuşuldu. Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaraylı bir yöneticiyle o dönem yaptığı WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yendiği maç sonrası attığı mesajlar sosyal medyada gündem olacak. Yandaş'ın Galatasaraylı yöneticiyi 20 yıl sonra gelen Kadıköy galibiyeti nedeniyle tebrik ettiği ayrıca koronavirüse yakalanan Fatih Terim'in de sağlık durumunu sorduğu da görüldü.

Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı bir yöneticinin WhatsApp mesajları gündemi karıştıracak

"ELLERİNDE BİR ŞEY KALMADI"

Mert Hakan Yandaş, Galatasaray yöneticisini, 20 sene sonra Kadıköy'de aldığı galibiyetle ilgili tebrik etmesi ve "ellerinde bir şey kalmadı" demesi oldukça dikkat çekti. Fatih Terim'in koronavirüse yakalanması nedeniyle sağlık durumunu sorduğu görüldü.

Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı bir yöneticinin WhatsApp mesajları gündemi karıştıracak

MESAJLAŞTIĞI YÖNETİCİ ŞÜKRÜ HAZNEDAR MI?

Yazışmaya göre Fenerbahçe'ye transfer olan Mert Hakan Yandaş, Galatasaraylı yönetici Şükrü Hanedar olduğu iddia edilen kişiye Fenerbahçe galibiyeti sonrasında "büyü bozuldu" şeklinde mesaj atıyor.

Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı bir yöneticinin WhatsApp mesajları gündemi karıştıracak

GALATASARAY'A TAŞ GELMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından "Bu süreç biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca dürüstlüğe önem verdim. Verdiğim sözlerden dönmemeye dikkat ettim ve hep arkasında durdum. Bu süreçte de konuşulanların arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Bunun için başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Emre ağabeye çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte neredeyse her gün konuştuk ve ne dediyse hep arkasında durdu" diyerek Galatasaray'a göndermede bulunmuştu.

Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı bir yöneticinin WhatsApp mesajları gündemi karıştıracak

FENERBAHÇE'DEN FOTOĞRAFLI YANIT

Bütün bu yaşananların ardından Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabında Mert Hakan'ın fotoğrafını paylaşılıp, "İyi geceler büyük Fenerbahçe taraftarı!" denildi. Bu mesaj ise ortaya atılan iddialara bir tepki olarak yorumlandı.

Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaraylı yöneticiye attığı derbi mesajı ortalığı karıştıracak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Galatasaray Fenerbahçe Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (133)

Kenan:

NE KADAR EZİK ZAVALLI VAR NASIL SALDIRACAKLARINI ŞAŞIRDILAR YUVANA HOŞ GELDİN MERT KUDURUN GEVŞEKLER

3
20
yanıtYanıtla
MEMET33:

RUM KARDEŞİM ADAM SİZE ÖNCE GİYDİRMİŞ SONRADA SİZ ONA FORMA GİYDİDİRYORSUNUZ. İNSANDA BİRAZ HAYSİYET OLUR YAHU, AMA NERDE SİZ ŞİKECİ CAMİADA O MEZİYET. ADAM GALATASARAYLIYIM FENERDENDE NEFRET EDİYORUM DEMİŞ RESMEN DAHA NE? GALATASARAYLI OLSUN YADA GALATASARAYA ADIYLADA OLSA BULAŞSIN HEMEN ATLIYORSUNUZ YANİ GALATASARAYIN EŞEĞİ SİZİN PADİŞAHTAN DAHA İYİ, ÖYLEMİ ŞİKECİ DANSÖZ.

yanıt10
yanıt2
CİHAN54:

MEMET33 SEN ÖNCE KENDİ TAKIMINA BİR BAK SONRA FENERBAHÇEYİ ELEŞTİR GS ZAMANINDA SİVASSPORA MALATYASPORA PARA VERİPTE MAÇLARINI KAZANDIRMADI MI EN BASİTİNDEN ÜMİT KARAN DİYOR YA BİR KONUŞURSAM 2006 ŞAMPİYONLUĞU EL DEĞİŞTİRİR DİYE SEN NE ANLATIYORSUN MASAL ANLATMA BANA BIRAKIN BU AYAKLARI BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYIN FENERBAHÇEYE KARŞI SON 10 YILDIR OYNAYAN TAKIMLARIN MAÇINI İZLE BİR DE GS NİN MAÇLARINI İZLE O TAKIMLARLA OYNADIĞI FARK ANLAŞILIR ZATEN NOKTA.

yanıt4
yanıt7
Yuvana derken:

Adam koyu gsli.

yanıt7
yanıt1
Cihan54 ne yedin sen:

Kardeş sivas küçük fbdir. Başkanı fb kongre üyesidir. Gs ye mi maç sattı:))) komedisiniz haa:)) o 4-2 fbnin yendiği maç:) sen onu bırak ersun yanal-cafer gs agücü maçı için fbdden teşvik aldıkları için 2005 tbmm ifade verdi:)) malatyayı gs yenmedi:)) atmışsın:)) 2006 küme düşen denizliyi yenemedin ağlamayın. Sanki o maçta penaltı nız verilmedi ofsayttan gol yediniz:) golü atan fbli yusuf size:))) hakrm bide 15 dk uzattı:)) tff nihat özdemir açıkla dı gerçekleri;)

yanıt4
yanıt1
2000:

Ne yapsın gariban ekmek parası sonuçta ekmeğinin peşinde

18
5
yanıtYanıtla
Poyraz:

Büyü bozuldu dogru söylemiş iceriye bir truva atı daha soktuk geçen sezon rodriguez vardi bu sene mert bu işi gayet iyi yapar

16
4
yanıtYanıtla
MEMET33:

BUNLAR ALİ ŞEN ZAMANINDA ORTAYA ÇIKSA ADAMI HEMEN KAPI DIŞARI EDERLERDİ HA KEZA GALATASARAY ZATEN ÖYLEYDİ HEP, ŞİMDİ BİRDE UTANMADAN ÇIKIP FENERBAHÇE TARAFTARI DİYE RESİM ATIYORLAR, O ADAM TARAFTAR DEĞİL KARDEŞİM PARA TAR, PARATAR. . . .

14
6
yanıtYanıtla
dads:

çirkef ve hainsin galatasaray ! bu durumda olan bissürüfutbolcu var alamadınız şimdide hazmedemiyorsunuz, profosyonel futbolcu herzaman çıkarı için hareket eder. birkez daha anladımki ortalığı karıştıran herzaman galatasaraydır.

1
16
yanıtYanıtla
Yusuf:

Cirkeflikte.hainlikde sizde yeterince mevcut.adam satmalar.şike yapmalar trabzonun kupasini nereye sakladiniz hödük

yanıt8
yanıt1
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title