Haberler

'Ne yapıyor bir bakayım' diye gitti, kardeşinin cansız bedeniyle karşılaştı

Güncelleme:

Antalya'da yalnız yaşayan bir vatandaş, ağabeyi tarafından evinde ölü bulundu. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen merhumun, daha önce annesini dövdüğü ve evini yaktığı öğrenildi.

Antalya Manavgat ilçesinde yalnız yaşayan Adem Şevik (42) ağabeyi tarafından evde ölü bulundu. Ağabey Ali Şevik, "Kardeşime 'ne yapıyor diye bir bakayım' dedim. Eve geldiğimde salonda yatıyordu" dedi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen merhumun daha önce annesini dövdüğü ve evi yaktığı öğrenildi.

Taşkesiği Mahallesi Arpatlı Mevkii'nde tek başına yaşayan ve bekar olan Adem Şevik, dün saat 21.00 sıralarında eve gelen ağabeyi Ali Şevik tarafından salonda hareketsiz halde bulundu. Ali Şevik'in yardım istediği mahalle muhtarı Hasan Sarıkaya'nın haber vermesiyle olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

VEFAT EDELİ BİRKAÇ GÜN OLMUŞ

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Adem Şevik'in birkaç gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi. Adem Şevik'in başında yara izi olduğu, sıcak hava sebebiyle cesedinin şiştiği tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından ölümü şüpheli bulunan Adem Şevik'in cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

ANNESİNİ DÖVMÜŞ

Ağabeyi Ali Şevik, kardeşinin psikolojik sorunları olduğunu, bir süre önce birlikte yaşadığı annesini dövdüğünü, bunun üzerine annesinin Konya'da yaşayan üvey kardeşlerinin yanına gittiğini söyledi. Kendisinin Sülek Mahallesi'nde yaşadığını anlatan Ali Şevik, "Bugün akşam saatlerinde bir işim vardı, köye geldim. Bu sırada kardeşime de 'ne yapıyor diye bir bakayım' dedim. Eve geldiğimde salonda yatıyordu. Hemen muhtarı aradım" dedi.

2 DEFA EVİ YAKMIŞ

Kardeşinin psikolojik sorunları haricinde fiziksel bir rahatsızlığının olmadığını kaydeden Ali Şevik, kardeşinin oturduğu evi daha önce 2 defa yaktığını da söyledi. Taşkesiği Mahallesi Muhtarı Hasan Sarıkaya da eve geldiğinde kokudan giremediğini söyleyerek, şunları anlattı:

"Hemen jandarmaya haber verdim, onlar geldi. Adem'in psikolojik sorunları vardı. Onu belediyede işe yerleştirdim ama durmadı, geldi. Daha önceden annesiyle birlikte yaşıyorlardı. Annesini dövdüğü için Konya'ya gitti. Adem Şevik'in herhangi bir işi yoktu. Ormanda defne, keçiboynuzu toplar satardı."

'Ne yapıyor bir bakayım' diye gitti kardeşinin cesediyle karşılaştı

'Ne yapıyor bir bakayım' diye gitti kardeşinin cesediyle karşılaştı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (19)

adınız:

siz halaa dalga gecin bir yerde insan ölüyor ölüsü 3 gün sonra bulunuyor. haberi okuyan birkaç terbiyesiz hem ölü hem aile hakkında dalga geçiyor. . birde yokluktan bahsetmeyin beyni olmayanın bilgisayarı, cep telefonu, interneti var demek ki parasıda var tek eksik vicdan ve akıl

76
2
yanıtYanıtla
Lacivert:

Sen iyi misin ? Kim dalga geçmiş topu topu 12 yorum var hiç birinde de dalga geçen ileri geri konuşan yok. Demek oluyor ki sen de de sıkıntı var.

yanıt0
yanıt0
Akin:

Camiler kapatilip ezanlar iman eksik kaldi, Sonuc?

yanıt0
yanıt0
KRALLIK KRALI:

Şşşş gürültğ yapma işine bak

yanıt1
yanıt3
BUNAK:

DURUM ŞÜPHELİ. ABİYİ YAKALAYIN LOO. HİSSEDİYOM BEN

8
38
yanıtYanıtla
Pes be:

Nerende hissetsin acıdı mı

yanıt0
yanıt1
Zümrüt:

Sende galiba anneni dövüyorsun demekki .

yanıt0
yanıt0
AlpTuna:

Allah kimseye yaşatmasın...

31
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Pekiyi böyle psikolojik sorunlu bir insan nasil yanliz birakilir neden kontorol altinda degildi psikolojik tedavi yapildimi nerede sosyal devlet..?

16
9
yanıtYanıtla
Mustafa kemal:

Bahçeli hacca git bir daha da geri gelme Facebook Twitter paylaş trend olsun

2
20
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title