Haberler

Bakan Albayrak, sosyal medyadaki "çokomelli" paylaşımlarına gönderme yaptı

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medyadaki "çokomelli" paylaşımlarına gönderme yaptı. Bakan Albayrak, "Çokomelli bir mesaj vereceğim. Burası çokomelli" dedi.

Bakan Albayrak, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Albayrak, programın sonunda sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan "çokomelli" paylaşımlarına göndermede bulundu. Albayrak, "Gençlere buradan güzel bir mesaj vereceğiz. Ne diyoruz? Çokomelli mi diyoruz. Çokomelli bir mesaj vereceğiz." dedi.

"ÇOCUKLUĞUMDA EN ÇOK ÇOKOMELİ VE ETİ PUF'U SEVERDİM"

Ahmet Hakan'ın "Bu tür paylaşımlar hoşunuza gidiyor mu?" sorusuna da yanıt veren Bakan Albayrak, "Ben çocukluğumda en çok çokomeli ve Eti Puf'u severdim. Eti Puf'un hindistan cevizlisi çok güzel olur. Gençlerin saygı ve ahlaki değerlere dokunmayan her yorumuna saygım var. Güleceğiz tabi ki de. Bence de çokomelli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Berat Albayrak Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var?
500

Yorumlar (70)

MİLLİ:

BAKANA KARŞI YAZANLARA CEVAP. SİZ YERLİ VE MİLLİ OLANA KARŞISINIZ. SİZ DIŞARIDAN TÜRKİYEYİ BATIRMAK İÇİN GÖNDERİLEN BAKANLARA ALKIŞ TUTARSINIZ.

20
42
yanıtYanıtla
Komik:

Bu bakanın neyini gördün. Adam bizlerle dalga geçiyor resmen siz de alkışlıyorsunuz

yanıt15
yanıt4
Hahaahah:

Yerli milli bakan mi? Size kim ogretiyor bunlari. Asil ulkeyi btiranlar bunlar.

yanıt17
yanıt9
Bursa16:

Bunlarmı milli ve yerli ,,, yeme bizi git kumda oyna.

yanıt18
yanıt6
İst:

Kardeş ne güldüm ya bana dedelerimizden kalan fabrikaları say kapatılanlar şuan olanlar ülkeyi kimlere peşkeş çektiler bana bunlatın cevabını ver sonra milli yerli likten bahset ülkede çiftçilik yok yok

yanıt9
yanıt7
Reisin Hatunu:

Milli ve yerlinin dalgasi da çokomelli.

yanıt5
yanıt6
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN:

KENDİ YAŞADIĞIM ÜLKEYİ NEDEN BATIRMAYA ÇALIŞAYIM ? ELEŞTİRMEK HAİNLİK DEĞİLDİR

yanıt9
yanıt1
Milli mi:

Adam bakan oldu olalı dalga geçiyor, işiniz gücünüz AKP yaparsa doğrudur mantığı var, ülkenin toplu iğnesi bile nerdeyse ithal ediliyor, satılmayan ne kaldı???

yanıt3
yanıt2
MRT:

SİZE ÜLKEYİ YÖNETME FIRSATI VERENLERE LANET OLSUN

29
26
yanıtYanıtla
İst:

Bakanım siz çok yaşayın ya kayın baban buzdalabı örneği verdi bir sor bakalım içi dolumu sende dolar Lamı maaş alıyorsunuz dedin örneği verdin sizde olmasanız gülemicez valla :))) OY YOK SİZE

34
12
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title