Haberler

Roma Açık Tenis Turnuvası'nda seribaşı raketler tur atladı

Güncelleme:

Roma Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerde seribaşı raketler Sırp Novak Djokovic ve İspanyol Rafael Nadal, kadınlarda da Rumen Simona Halep ve Çek raket Karolina Pliskova, zorlanmadan rakiplerini yenerek, çeyrek finale yükseldi.

Başkentte Foro Italico Spor Kompleksi'ndeki toprak kortlarda Kovid-19 tedbirleri sebebiyle seyircisiz oynanan turnuvaya, üçüncü tur müsabakalarıyla devam edildi.

Erkeklerde dünya 1 numarası Sırp raket Novak Djokovic, vatandaşı Filip Krajinovic karşısında ilk sette zorlansa da 7-6 (7) ve 6-3'lük setlerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Djokovic, çeyrek finalde Alman Dominik Koepfer ile karşılaşacak.

2 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal da Sırp Dusan Lajovic'i 6-1 ve 6-3'lük iki setle fazla zorlanmadan çeyrek finale yükseldi. Nadal, çeyrek finalde Arjantinli Diego Schwartzman ile kozlarını paylaşacak.

4 numaralı seribaşı ev sahibi ülkeden Matteo Berrettini de vatandaşı Stefano Travaglia'yı 7-6 (5) ve 7-6 (1)'lik tie-breake giden iki set sonucunda 2-0 yenerek, turu geçti. Berrettini, çeyrek finalde Norveçli Casper Ruud ile mücadele edecek.

-Kadınlar

Kadınlarda turnuvanın 1 numaralı seribaşı raket Rumen Simona Halep, Ukraynalı Dayana Yastremska'yı 7-5 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek, tur atladı. Halep, çeyrek finalde Kazak rakibi Yulia Putintseva ile eşleşti.

Turnuvanın 2 numaralı seribaşı Çekya'dan Karolina Pliskova da Rus Anna Blinkova'yı 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup ederek, bir üst tura çıktı. Pliskova, Belçikalı Elise Mertens ile çeyrek finalde mücadele edecek.

Turnuvanın 4 numaralı seribaşı Ukraynalı Elina Svitolina da Rus rakibi Svetlana Kuznetsova'yı 7-6(6) ve 6-4'lük iki set sonucunda 2-0 yenerek, tur atladı. Svitolina, çeyrek finalde 12 numaralı seribaşı Çek raket Marketa Vondrousova ile karşılaşacak.

9 numaralı seribaşı İspanyol Garbine Muguruza da 7 numaralı seribaşı İngiliz Johanna Konta'yı 6-4 ve 6-1'lik iki setle 2-0 mağlup etti ve çeyrek finalde Belaruslu Victoria Azarenka'nın rakibi oldu.

Bu arada, İtalya Gençlik ve Spor Bakanı Vincenzo Spadafora'nın dün açıkladığı karara göre Roma Açık yarı final ve final müsabakalarına Kovid-19 tedbirleri düzenlemeleri çerçevesinde olmak üzere bin kişilik seyirci alınacak.

Kaynak: AA / Spor

Tenis Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title