Haberler

Cumhur İttifakı'nın oy oranı düştü mü? AK Partili Hamza Dağ, son yaptırdıkları anketi paylaştı

Güncelleme:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, son dönemde partisinin oy oranını yüzde 30-35 bandında olduğunu gösteren anketlere tepki göstererek, " Ak Parti'nin oy oranı 42,6, CHP'nin oy oranı 24,2, HDP'nin oy oranı 10,4. MHP'nin oy oranı 10,2, İYİ Parti'nin oy oranı 9,2. Saadet Partisi 0,9, DEVA 0,6, Gelecek 0,1, diğer partiler 1." ifadelerini kullandı. Bu oranlara göre Cumhur İttifakı yüzde 52,6 oy alırken Millet İttifakı ise 34,3 oy aldı.

Ak Parti İzmir'in Beydağ 7'nci Olağan İlçe Kongresi'ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ekonomi eski bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir milletvekilleri Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır ve Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı.

SON ANKET SONUÇLARI PAYLAŞIP "BİZ İKTİDARIZ" DEDİ

Kongrede mevcut ilçe başkanı Ogün Asil Aydoğdu yeniden başkanlığa getirildi. Beydağ Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Beydağ 7'nci Olağan İlçe Kongresi'ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, son anket sonuçlarını paylaştı. AK Parti'nin oylarının düştüğü iddialarını gündeme getiren Dağ, "Ödemiş'ten Türkiye'ye son anketimizi açıklamak istiyorum. Kararsızlar dağıtıldığında AK Parti'nin oy oranı 42,6, CHP'nin oy oranı ise 24,2'dir. HDP'nin oy oranı 10,4, MHP'nin oy oranı 10,2, İYİ Parti 9,2, Saadet Partisi ise 0,9 oy oranına sahiptir. Algıya, yalana, operasyona, toplum mühendisliğine gerek yok. İşte parti burada. Bu ülkeye bugün, biz, hizmet ediyoruz. Biz iktidarız, avucunuzu yalayacaksınız. 10 yıl daha bu ülkeye hizmet edecek olan AK Parti kadrolarıdır. 2023 seçimlerinde biz Ödemiş'te çok daha farklı bir tabloyla karşılaşacağız. Birinci parti olmanın ayak sesleri bu kongrede kendini gösteriyor" dedi.

Son anket sonuçlarını açıklayan AK Parti'li Hamza Dağ: Biz iktidarızAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ

Kongreye AK Parti İzmir milletvekili ve eski başbakan Binali Yıldırım da telefonla bağlandı. Yıldırım, sağlık sorunları nedeniyle kongreye katılamadığını söyleyerek, telefonla bağlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Dağ AK Parti Beydağ İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500

Yorumlar (51)

ahmet yalcın:

aç tavuk kendini süreklı darı ambarında sanarmıs malda yalan mulkte yalan var bıraz sende bu ruya ile oyalan berberin koltuguna oturdugun zaman akmı karamı görursun saksakcı anket sızı kurtarmaz

19
2
yanıtYanıtla
TTREN:

DAMAT FERİT HÜKÜMETİNİN SONU YAKINDIR KREDİ BATAĞININ İÇİNDE HERKES NEYDEN BAHSEDİYORSUN BİR ARABA KAÇ PARA OLMUŞ ÇALIŞ ÇALIŞ SONUÇ ELDE VAR SIFIR NE HÜKÜMETMİŞ BE Bİ GİDEMEDİLER

11
9
yanıtYanıtla
drjonfire:

Allah birdir demeniz dışında hiç bir şeyinize inanmam. Ülke perişan bunlar oy derdinde

13
6
yanıtYanıtla
yalancı:

Nasıl olsan yalan söyleyeni de, yalan yazanı da bişey yapmıyorlar. Salla mera geniş. Allah, bizleri onurunu satıp kalemini yalan üzerine kuraların şerrinden korusun

18
1
yanıtYanıtla
arada derede:

mevcut partilerden boş vaatlerden bıktık. Yeni bir yüz yeni bir lider lazım bu ülkeye

13
3
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Hadi oradan, hadi oradan en cafcaflı döneminde B lerdeydi. Seneleeer önce. 0 u bile bulamaz . Ekonomiyi buzdolabıyla anlatan, dolarla ne işin var diyen damat kayınpeder iktidarı var. AKP''nin ruhuna fatiha okunanı çok zaman geçti. Tek adam sistemi AKP partisini ve partideki kıymetli siyasetçileri yok etti.

14
0
yanıtYanıtla
burusli:

bencede ulkeyı bır ıttıfak yonetecekse bu cumhur ıttıfakı olmalı tamm ıbb de ımamogluna oy verdık ama bır ıcraat yok zam var ondada eee o zaman ne farkın var sana bır daha nıye oy verelım o yuzden bende mhp ve akp dıyorum

1
9
yanıtYanıtla
drjohnfire:

hadi ordan be , art niyetlisin doğal gaza petrole ilaca vergi resim ve harçlara suya elektiriğe zam gelmedi mi ?

yanıt3
yanıt0
ibbb:

zamları zaten imamoğlu yaptı. Ülke de her şey ucuzluyorken imamoğlu zam yaptı öyle mi? Sen git kumda oynamaya devam et.

yanıt2
yanıt0
İnci:

Ak partiyle sonuna kadar devam Tek lider kimse boşuna heveslenmesin ??????

0
9
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title