Haberler

Derbi maçın ardından

Güncelleme:

Galatasaray'ın takım kaptanı Arda Turan, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçta pozisyonlar bulmalarına rağmen istedikleri golü atamadıklarını söyledi.

Galatasaray'ın takım kaptanı Arda Turan, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçta pozisyonlar bulmalarına rağmen istedikleri golü atamadıklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Arda, sahada önemli oyuncuların yer aldığını vurgulayarak, "Zeminler futbolcuları çok etkiliyor, pasın kalitesini yüzde 60 etkiliyor. Pas oyunuyla devam etmeye çalıştık. Zaman zaman çıkarken hatalar yaptık. Fenerbahçe duran toplardan gelmeye çalışsa da biz daha net pozisyonlara giren taraftık. Maçın hakkı beraberlikti." dedi.

Derbi karşılaşması öncesi Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye göre daha iyi durumda olduğu yönünde değerlendirmelerin olduğuna dikkati çeken Arda, "Biz iyi durumdaydık ama Fenerbahçe de iyi takım. Biz oynamaya çalıştık, Fenerbahçe durdurmaya çalıştı." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da oynamanın kendisi için mutluluk verici olduğunu anlatan Arda, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Galatasaray formasını her giydiğim an benim için değerli. Çok heyecanlıyım, anlatılamayacak duygular. Kaptan olarak Fenerbahçe derbisine çıkmak çok mutluluk verici. Sosyal medyaya göre oynarsam 60 dakikalık fizik kalitem yok ama doğruları yaparsam 120 dakika oynayabilirim. Takım için buradayım. Arkadaşlarımı daha ileriye götürmek için buradayım. Fatih hocanın futbola nasıl ayak uydurduğunu, kendisini geliştirdiğini görüyorum. Ona yardımcı olmak için elimden geleni yapıyorum."

Taraftarlara da seslenen Arda, "Kazanamadığımız için üzülmüş olabilirler ama kafalarını kaldırsınlar. Ligin tepesindeyiz, şampiyon da olacağız." ifadelerini kullandı.

Belhanda: "Şimdilik Galatasaray'dayım"

Sarı-kırmızılı oyuncu Younes Belhanda ise UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları maçtan dolayı derbi mücadelesine yorgun çıktıklarını vurgulayarak, "Bu bakımdan Fenerbahçe'nin avantajı vardı. Yine de buna sığınmamak lazım." diye konuştu.

Transferde adı geçen Belhanda, takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soruya, "Şimdilik Galatasaray'dayım. Elimden gelen her şeyi, mücadeleyi Galatasaray adına yapıyorum." cevabını verdi.

Martin Linnes ise zor bir mücadeleyi geride bıraktıklarını belirterek, "Bugüne kadar oynadığımız mantaliteyi Fenerbahçe derbisinde sahaya yansıtamadık. Derbilerde bazen bir puan iyi olabiliyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Arda Turan Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title