Haberler

Bakan Varank'tan Gaziantep'te açılan fabrikaların eski olduğu iddialarına yanıt: Sehven yazılmış

Güncelleme:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te açılışı yapılan fabrikalardan bazılarının eski olduğu iddialarına dair, "Türk sanayisinin gücünü yerinde görmek isteyenlere Gaziantep OSB'nin kapıları açık. Sehven yazılmış bir isimden koparılan yaygara yeni yatırımları gölgeleyemez" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te açılışı yapılan 300 fabrikadan bazılarının eski olduğu iddialarına, "Türk sanayisinin gücünü yerinde görmek isteyenlere Gaziantep OSB'nin kapıları açık. Sehven yazılmış bir isimden koparılan yaygara yeni yatırımları gölgeleyemez" yanıtını verdi.

Varank, Twitter hesabından, dün Gaziantep'te açılışı yapılan 300 fabrikayla ilgili paylaşımda bulundu. Gaziantepli müteşebbislerle gurur duyduklarını ifade eden Varank, "Resmi açılışını yaptığımız 300 üretim tesisi ülkemize hayırlı olsun. Türk sanayisinin gücünü yerinde görmek isteyenlere Gaziantep OSB'nin kapıları açık. Sehven yazılmış bir isimden koparılan yaygara yeni yatırımları gölgeleyemez" değerlendirmesinde bulundu.

"SEHVEN YAZILMIŞ"

Açıklamada, söz konusu törende 300 firma içerisinde telaffuz edilen ilk kez yatırım yapan firmalarla birlikte ilave yatırım yapan firmaların da bulunduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Medyada daha önce açılışı yapıldığı belirtilen Barem Ambalaj 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde ilave yatırım yapmış olup, açılış listesinde yazılma nedeni yapılan yeni yatırımdır. Yine medyada yer alan Çiğtuğ firmasının 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımı bulunmamaktadır. Sehven yazılmıştır."

İDDİA NEYDİ?

Yeni açılan 300 fabrika içerisinde bulunan Barem Ambalaj adlı firmanın 2019 yılının kasım ayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından açıldığı iddia edilmişti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Mustafa Varank Gaziantep OSB Haberler

500

Yorumlar (29)

Ampul:

Nerede 300 fabrika açmış 5 tanesinin adını üretim alanını söylesinler? Neredeymiş?

36
24
yanıtYanıtla
meg:

23 yıldır organizedeyım 200 den fazlasının faaliyet alanlarını biliyorum hepsi çalışıyor merak etme ampul.

yanıt0
yanıt0
Sami:

Adam osmanlı zamanı demiş çeşme demiş. Çakma osmanlıcı osmanlının son 270 senesi bu günler gibiydi hep süsleme hep borçtu ve tarikatler anadoluyj devleti ele geçirmişti. İnşaallah devletimiz hükümetimiz uyanır..

yanıt0
yanıt0
Ökkeş Öksüz:

Açılan faprikaların Eski olduğunu Söyleyen ler Sizlerde Açın Hayat Verin Eski olsun Saygı Duyalım

15
23
yanıtYanıtla
...:

tam bir sığırsın. . .

yanıt4
yanıt5
AdN:

Sana nasıl cevap yazılır bulamadım eski fabrikaların yeni açılıyormuş gibi gösterilmesini bile savunan kişiye ne denebilir

yanıt7
yanıt1
Birsen mert:

Fabrika olarak yazilanlarin cogu eski, kalanlari da kucuk tesis, bu yapilan da tam bi kandirmaca. Bu kentin issizlik rakamlarına bakin bi. Ayip size ayip...

yanıt0
yanıt0
halil:

sığırın önde gidenisin

yanıt0
yanıt0
Kromagnon:

Ya ne fabrikasi Allah askina. Temeli atilmis barajlar bile ortada yok. Adaletsizlikten dis yatirimcilar bile kaciyor. 100 lerce fabrika kapatilmis, satilmis son 18 yilda, 10 tane acsa ne olur?

16
13
yanıtYanıtla
Aaaa:

İnanmıyorsan git bak mal.

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title