Haberler

Derbide Luyindama'nın müdahalesiyle acı içinde yerde kalan Ferdi Kadıoğlu, kolunun son halini paylaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu, Luyindama ile girdiği mücadele sonrası kolunun son halini paylaştı. Genç futbolcu paylaşımına, "mesajlar için teşekkürler" notunu ekledi ve kolunun fotoğrafını takipçilerine aktardı.

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı dev derbide Ferdi Kadıoğlu, şanssız bir sakatlık yaşadı.

Müsabakaya ikinci yarıda dahil olan sarı lacivertlilerin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Luyindama ile giriştiği top kapma mücadelesinde yerde kalırken, dengesini yitiren Demokratik Kongolu stoper, Kadıoğlu'nun koluna bastı.

SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ

Pozisyon sonrasında Ferdi acılar içinde yerde kalırken, korkulan olmadı ve oyuna devam etti.

Derbinin ardından sosyal medya hesabından kolunun son halini paylaşan Kadıoğlu, "Mesajlar için teşekkürler" sözleri not olarak düştü.

Derbide Luyindama'nın müdahalesiyle acı içinde yerde kalan Ferdi Kadıoğlu, kolunun son halini paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe Kadıoğlu Haberler

500

Yorumlar (12)

KASAP SERVETİN YABANCI VERSİYONU LUYİNDAMA:

Bu Luyindama resmen kasap Servetin yabancı versiyonu. Böyle savunma yapılmaz. Marcao, Lemos, Tisserland gibi olacak. Hakem vara gidip bakmalıydı ama Fatih Terim algılarından kaçtığı için gidemedi. Türk futbolu katledilmiş. Hep bir tarafın lehine kararlar çıkıyor. Sonra da diyorlar niye zevk almıyoruz ligden. Hep bir taraf hakemlerle desteklenip kollanırsa sonuç bu olur. Hasan Şaş boşuna demedi hakemlere baskı yapmasaydık 4. yıldızı takamazdık. Algı yaparak hep hakemleri etki altına aldılar kaç senedir.

5
14
yanıtYanıtla
KASABA CEVAP:

O pozisyonu iyi izlememişsin galiba Luyindama yı arkadan çekip kendi üzerine düşüren Ferdi dir ki o pozisyon fauldür var çağırsa karar faul olarak çıkacaktı ve Luyindama nın arkasında gözü yok ki düşen adamı nasıl görecek. Yorum yazmak için yorum yapmışsın.

yanıt8
yanıt2
FB Li:

Fenerbahçe liyim ve Fenerbahçe taraftarıyım fakat bu pozisyon da kasıtlı hiçbir şey yok. Futbolu bilen ve futbolun içinden gelen herkes bunu rahatça görebilir. Bunun dışında yapılan yorumlar sadece fanatiklik ve holiganlıktır. Geçmiş olsun Ferdi kardeşim.

yanıt10
yanıt1
Efe:

sen önce türkçe mesaj yazmayı öğren cahil ferdi futbolcu olmuşsun ama adamlığı türklüğü türkçeyi sana öğretemeyenler utansın

1
9
yanıtYanıtla
Efe Tefe Tüfe:

Ferdi nereli ? Ben söyleyim, Ferdi hollanda asıllı, zaten türkçeyi iyi bilmiyo. sen gelmişin türkçe yazmayı öğren diyon. asıl sen bir google a yaz araştırmayı öğren. cahil cahil konuşma

yanıt4
yanıt1
Ahmet:

Bilerek basmiş nolcak fatih terimin ogrencisi normal.

1
5
yanıtYanıtla
Kepir 18:

Bence iyi oldu bir ata sözü vardır eşşeğin canı yanınca atı geçer diye ferdi luyindama sayesinde acıya alıştı artık kız gibi oynamaz sanırım

1
5
yanıtYanıtla
Cimbom Galatasaray:

Kasti bir şey yok.

2
2
yanıtYanıtla
Cem:

Kasti Bir Şey yok ama bariz penaltı illaki penaltı olması için bir futbolcunun bir yerinin kırılmasımı gerekiyor ? hakem var a gitmeliydi vardan hakeme niye çağrı yapılmadı acaba ?

1
1
yanıtYanıtla
taraftar:

cem öncelikle sağlıklı günler dilerim. pozisyona bir daha bakmanı öneririm. önde olan lyundama ve çeken ferdi. adam arkası dönük olarak nasıl bir faul yapabilir? kesinlikle kasti bir durum yok.

yanıt1
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title