Haberler

Masterchef Türkiye'ye veda eden yarışmacı dakikalarca gözyaşı döktü

Güncelleme:

Dün akşam 6 kişinin eleme potasında mücadele verdiği MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu. Celal, Barbaros, Eray, Esra, Özgül ve Ayyüce'nin kıyasıya yarıştığı yarışmaya Celal veda etti. Elendiğini öğrendikten sonra duygusal anlar yaşayan Celal dakikalarca gözyaşı döktü.

MasterChef 2020'nin altıncı haftasında kurulan mavi takım ve kırmızı takım arasında üç dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu oyunlardan ikisini mavi takım, birini kırmızı takım kazandı. Bunun sonucunda ise 6 yarışmacı elemeye kaldı. İki etaptan oluşan zorlu mücadeleyi kaybeden isim yarışmaya veda etti.

BILDIRCINLA EN İYİ YEMEĞİ YAPMAYA ÇALIŞTILAR

Eleme potasına kalan Celal, Barbaros, Eray, Esra, Özgül ve Ayyüce ana malzemenin bıldırcın olduğu yemekler yaptı. Bunun için verilen süre ise 40 dakika idi. Süre bitiminde şefler, yarışmacıların tabaklarını tek tek inceledi ve tadımını yaptı. Bu turda en başarılı tabağı hazırlayan yarışmacı Özgül oldu. Onu sırasıyla takip edenler Eray ve Ayyüce oldu. Bu üç yarışmacı, ilk turda kazanarak en az bir hafta daha MasterChef'te yarışma hakkı kazandı.

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef eleme gecesinde sonraki turda Esra, Barbaros ve Celal bir kez daha mutfağa girdi. Yarışmacılar, bu turda Mehmet şefin imza yemeği olan Mastik Sponge yapmaya çalıştılar. 45 dakikalık sürenin bitiminin ardından şefler tek tek yapılan tatlıların tadına baktı. Esra, bu oyunda en başarılı tabağı çıkarak MasterChef macerasına bir hafta daha devam etme hakkını kazandı. Son ikiye ise Celal ve Barbaros kaldı. Şeflerin ortak kararı sonrasında bu hafta MasterChef'ten elenen isim Celal oldu.

Masterchef Türkiye'ye veda eden yarışmacı dakikalarca gözyaşı döktü

DAKİKALARCA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Elendiğini öğrendikten sonra duygusal anlar yaşayan Celal, dakikalarca gözyaşı döktü. Celal'i teselli etmeye çalışan şefler de duygusal anlar yaşarken Somer Sivrioğlu, boynundaki bıçak sembollü kolyesini Celal'e şans getirmesi için hediye etti.

Masterchef Türkiye'ye veda eden yarışmacı dakikalarca gözyaşı döktü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

TTMAN:

YAKIŞIKLI ÇOCUĞA YAZIK OLDU YA GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILIYORDU ÇİRKİN İNSAN DOLU HERYER ZATEN ALLAH SEVDİĞİ KULA VERİRMİŞ GÜZELLİĞİ YAKIŞIKLILIĞI YÜZÜ ÇİRKİN OLANIN KALBİ DE ÇİRKİN OLURMUŞ

3
15
yanıtYanıtla
Hayatın ta kendisi:

Bazen bir yarışma; gerçek hayatta unutulan gerçek sevgiyi, baba şefkatini, arkadaş sevgisini buldurur insana ve giderken kaybettiklerine ağlarsın. Bir yarışma deyip geçmeyin. Hepimiz kaybettiğimiz gerçek sevgilere ağlıyoruz aslında.

12
4
yanıtYanıtla
Melli:

Cok ciddiye aliyosun hayati:)

yanıt0
yanıt2
Kazmasapi:

bir olay bukadar güzel anlaşılabilirdi olaya karşı bakış açım değişti.

yanıt0
yanıt0
SENSİZ OLMAZ:

CELALLLLLLLLL SEN GİTMEMELİYDİN GÜZEL KALPLİ ADAM

14
1
yanıtYanıtla
Derin:

Seni seviyoruz güzel kalpi Cocuk yonun açık olsun insallh ????????????

yanıt1
yanıt0
celal:

geri gelecek

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

Çokta tınn

6
4
yanıtYanıtla
Dogrular:

Sanki adam ölmüş gibi haber yapiyorsunuz :)

2
2
yanıtYanıtla
Munire Eyyub:

Gercekden ayib.Bu hafta Celal, hataya Barbaros ve ya Ayyuce..Sonunda her kes tek- tek gidecek. Ne dertler var, bunlar da bir aftada ekranda kalmak derdide.Unutulacak, nice ki oten senedekiler unutuldu..

yanıt1
yanıt2
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title