Haberler

RTÜK, Esra Erol'un programında tepki çeken olay hakkında inceleme başlattı

Güncelleme:

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen programa evli bir kadının komşusundan bebek yapması ve bu bunun DNA testi ile kanıtlanmasına sevinmesi, toplumun ahlakını bozduğu gerekçesiyle RTÜK'e şikayet edildi. Konu hakkında açıklama yapan RTÜK gerekli incelemeleri başlattığını duyurdu.

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen programa konuk olan Ferdi Karakuş ve eşi Esra Karakuş'un hikayesi birçok kişinin tepkisine neden olmuş, izleyenler toplumun ahlakını bozduğu gerekçesiyle RTÜK'ü hedef almıştı. Sessizliğini bozan RTÜK resmi Twitter hesabı üzerinden programa dair gerekli incelemeyi başlattıklarını duyurdu.

İNCELEME BAŞLATILDI

Radyo Televizyon Üst Kurulu, bir televizyon kanalında yayımlanan programla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Son günlerde bir TV programcısının yayını nedeniyle Üst Kurulumuz töhmet altında bırakılmakta ve 'RTÜK nerede?' benzeri sorular, gerek basın aracılığıyla gerekse sosyal medya üzerinden dile getirilmektedir. Milli ve manevi değerlerin korunmasına azami özen gösteren RTÜK, bazı çevrelerin oluşturmaya çalıştığı algıyla hak etmediği bir kampanyaya maruz kalmaktadır. 7/24 devam eden yayınları takip eden ve gereğini yapan RTÜK, görevinin başındadır. Bahse konu programla ilgili gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

RTÜK, Esra Erol'un programında tepki çeken olay hakkında inceleme başlattı

KARAKUŞ AİLESİNİN HİKAYESİNDE NE OLMUŞTU?

Esra Erol'da programına katılan Ferdi Karakuş, kayıplara karışan karısını ve kızını ararken şoke eden gerçeklerle yüzleşti. Karısı 'abim' dediği kendisinden 28 yaş büyük komşuları Cengiz ile kaçmıştı. Esra Erol'un bulup yayına getirdiği Esra Karakuş, eşiyle yüzleşirken kızının babasının birlikte kaçtığı komşuları olduğunu itiraf etti.

Ferdi Karakuş'un eşi Esra Karakuş kendisinden 28 yaş büyük komşusu Cengiz ile 2 yıl boyunca gizli bir ilişki yürüttü. İkilinin bu birliktelikten bir de çocukları oldu. Esra Karakuş, Ecrin adını verdikleri 6 aylık bebeğin eşinden değil komşudan olduğunu açıkladı. Baba Ferdi Karakuş emin olmak için DNA testi istedi.

RTÜK, Esra Erol'un programında tepki çeken olay hakkında inceleme başlattı

Esra Erol cuma günü yayınında bebeğin babasının DNA sonuçlarını açıkladı. Bebeğin babası Cengiz Koraltan çıktı. Ferdi sonuçları duyunca "Nasıl yani, kim babası" diyerek ayağa fırladı. Esra Karakuş ise "Ellerini çırparak ben biliyordum zaten" diye sevinç gösterisinde bulundu.

Olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Esra Erol, genç kadına "Bir ara yayında, 'Bu çocuğun babası kim' diye sorduğumda, neden sen bana dudaklarını okuyacağım şekilde döndün Ferdi olabilir dedin ki?" diye sordu. Kadının bu çıkışa cevabı; "Evet içimden öyle geçirmiştim ama şu an şükür elhamdülillah diyorum, Cengiz Koraltan diyorum" oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (310)

Tahir erineri:

Böyle kadınları geberticeksin isde böyle karektersizler bide allaha sükrediyor mssum kadınlar degil böyle evli olup gözü dısarda olanlar gebersin allah herkezin gönlüne göre eş nasip etsin rabbim.

74
25
yanıtYanıtla
Şaban görür:

Gebertion ne oluyor devletin bı gibi pisliklere ağır cezalar verecekki kimse bidaha yapamacak

yanıt0
yanıt0
Sevda kınay:

Ahlaksızlık diz boyu Allah böylerinin belasını versin

yanıt0
yanıt0
Süheyla Leyla Göktürk:

Aldatmanın Kadını Erkeği Yok En Büyük Cezayı Almalı..Kadin Yaparsa da Erkek Yaparsada ..

yanıt1
yanıt0
. Ülküdaş:

Ülküdaşımızın arkasındayız allahtan cocuk eşinden değil sevgilisinden elhamdullah

14
74
yanıtYanıtla
Sema Musab:

HAllah hidayet eylesin aglanacak haline gülüyor

yanıt14
yanıt3
Ülkü daş:

Cok şükür.

yanıt0
yanıt7
Murat KASVET:

Allah belanı versin senin de o esra karakuşunda

yanıt30
yanıt10
Sülo:

Ulan bide elhamdülillah deyip Allah ın adını anlıyorsun.Edep Yahu

yanıt3
yanıt1
şevket:

TABİİ YA RTÜK CEZA KESSİN. BİZİM HİÇ BİR PİSLİKTEN HABERİMİZ OLMASIN. . MUHAFAZAKAR TÜRK AİLESİ, HUZURLU AİLELER YALANLARININ İÇİNDE BOĞULMAYA DEVAM EDELİM. . ASLINDA ALEYNA ÇAKIR OLAYININ NERELERE ÇIKTIĞINI DA UNUTALIM. . MİS GİBİ ÜLKEMİZ. HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK

29
13
yanıtYanıtla
Tüm 310 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title