Haberler

Kız çocuğunu istismardan tutuklanan Fatih Nurullah, müritlerine mektup gönderip aileyi suçladı

Güncelleme:

Sakarya'da 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği iddiasıyla tutuklanan Fatih Nurullah, müritlerine gönderdiği mektupta kendini savundu. Gerçek adı Eyyüp Fatih Şağban olan Nurullah, müritlerine gönderdiği mektupta "Sizi üzecek bir şey yapmadım. Komployla karşı karşıyayız. Uyuşturucu bağımlısı birinin bozuk aile yapısının korunması için yaptığımız merhameten yardımlar ihanet ve komplo olarak geri dönmüştür. Kızlarını bize teklif etmişler. Bizim de 'Yaşı 18'e geldiğinde belki olur' demekliğimiz olmuştur" ifadelerini kullandı.

İşte o mektup;

"İcazet töreni öncesinde böyle meşum bir olay yaşanması fakiri üzmüş, yeni halife kardeşlerimizin boynunu bükmüştür. Bütün halifelerimiz, rehber ve zakirlerimiz vazifelerine devam ederek yokluğumuzu hissettirmemesi temennimizdir. Hacı Bayram Külliyemizin tamamlanması ricamızdır. Bize gelince…

"KIZLARINI BİZE TEKLİF ETMİŞLER"

Aklıma Ahmet Yesevi Hazretleri geldi. 63 yaşından sonra yer altına inmiş ve bir daha ışığı görmemiş. Kendimi şartladım. Çıkarsam hizmetinize devam edeceğim. Sizi üzecek bir şey yapmadım. Komployla karşı karşıyayız. Uyuşturucu bağımlısı birinin bozuk aile yapısının korunması için yaptığımız merhameten yardımlar ihanet ve komplo olarak geri dönmüştür. Kızlarını bize teklif etmişler. Bizim de 'Yaşı 18'e geldiğinde belki olur' demekliğimiz olmuştur.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ'NE GÖNDERME

Telefondaki konuşmalarda, yapmadığımız fiileri bize zorla teyit ettirmek istemişler ve ayrı ayrı para talep etmişlerdir. (70.000 TL) Telefondaki 'yapmayın-etmeyin' ricaları böyle bir sonucun doğmaması içindir. Ne yazık ki İstanbul Sözleşmesi'ndeki beyan esas alınarak, bu durum zuhur etmiştir."

Kaynak: Sözcü - İsmail Saymaz

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Sakarya Fatih 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (72)

avşar:

vay yavuk yav. merhametten zarar görmüş . elin parmak kadar çocuğunu taciz et sonra merhametten bahset. inşallah ceza evinde sana merhamet edecek biri çıkar.

22
4
yanıtYanıtla
he:

Tüm bunlara da zaten sadece senin müridlerin inanır belki bir de kadir inanır :D

24
0
yanıtYanıtla
Leyla:

18 yaşındayken de olmaz dede. Zengin azgın yaşlılar yapıyor, onlar göze batmıyor ama sizler bir misyon sahibiyseniz yapmayacaksınız aklınız da orda olmayacak!

22
0
yanıtYanıtla
UFUT:

Sana inana mallar uyanmıştır senin ne halt olduğunu anlamıştır artık

19
1
yanıtYanıtla
Cherokee:

Tüm bunların altından din çıkıyor? Bu yobazların, ve bu tür dernek, tarikat, cemaatlerin içeriğinde ne yatıyor? Din... Doğru mu? Din adı altında her türlü pisliği yapıyorlar

14
6
yanıtYanıtla
UFUT:

Tam tersi dinden nasibini almamış kişiler dini alet ederek çıkar sağlıyor kendilerine

yanıt8
yanıt9
Hakan:

Din önce insan olmayı erdemli olmayı ister. Sonra der ibadet. Bunlar indirilmiş dini değil uydurulmuş dine hizmet ederler. Bunlar kendi çıkarı menfaatleri için Müslüman gibi görünerek her türlü pisliği işlerler. Sonra kılıf bulurlar. Din asla böyle şeylere izin vermez. Dinde zinanın her türlüsü yasak ve büyük günahtır. Mesele din değil kişilik meselesidir. Adamların inancı dini ve inancı ile terstir. Kişiliklerine yansımamıştır.

yanıt8
yanıt8
Cherokee:

Toplumu bu tür dini yapılardan uzak tutmalıyız.. Cemaat, tarikat ve bu gibi dernek, vakıflar kapatılsın, bu yapıları kuranlar adalet önüne çıkarılıp cezalandırılsın,.. Topluma en büyük zararı bunlar veriyor... İnsanları kandırıyorlar,..

yanıt4
yanıt1
Munal32:

Bunun gibi projelerde ; sahte sözde din adamlarını insanları gerçek din alimlerini lekelemek için kasıtlı olarak o kimliğe alıp sonra itibarsizlaştırmaya çalışıyorlar. Bunun gibi sahte din adamları yüzünden dinden soğuyan arkadaşlar , bankalar faiz yoluyla sizi yolarken kart kullanmaktan da vazgeçsenize

13
6
yanıtYanıtla
.:

Hay yaşa

yanıt0
yanıt0
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title