Haberler

Sultangazi'de dükkan açılışında bedava döner dağıtılınca izdiham yaşandı

Güncelleme:

Suriye'li bir kişi Sultangazi'de dönerci dükkanı açarak tanıtım amaçlı açılışta bedava döner dağıttı. Vatandaşların maske ve sosyal mesafe tanımadan akın etmesine neden olan bedava döner izdihamı polis ekiplerinin olay yerine gelerek kalabalığı dağıtmasıyla son buldu.

ADETA BİR BİRİYLE YARIŞTILAR

50. Yıl Mahallesi'nde Suriye uyruklu bir kişi, dönerci dükkanı açılışı yaptı. Davullu zurnalı açılışta bedava döner dağıtımında bulunuldu. Bedava dönerden almak isteyenler adeta bir birleriyle yarışırken, dönerci dükkanının önünde yoğun kalabalık oluştu.

Sultangazi'de dükkan açılışında bedava döner dağıtılınca izdiham yaşandı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sosyal mesafe ve maske takma kuralı hiçe sayıldı. Haber verilmesi üzerine Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olay yerine gitti. Polis, bedava döner almak için bekleyen kalabalığı dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (8)

osman:

insan bu kadar aç olmaz yaa.

2
0
yanıtYanıtla
Babayaro:

Bu günlerde yapılırmı bu aga

2
0
yanıtYanıtla
tunç:

bunların karnı aç değil, gözü aç gözü. vergi vermeden bedava dükkan acıyor süriyeliler . hayat onlara güzel oh.

2
0
yanıtYanıtla
gökhan:

ülkenin ekonomik durumunun özeti

1
0
yanıtYanıtla
hassa:

bu açılışı yapan türkler değil tabelaya ve yana konan afiş bayrağa dikkat edin ülkemizin haline bu şekilde bu bakmayalım lütfen hepside yabancı iyi izleyin

0
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Vah benim milletimin haline vah. Elin mültecisi gelip benim ülkemde dönerci aciyor ve benim ac milletim o mülteciden bir ekmek arasi bedava döner icin izdiahm cikariyor. Suriyeli ne gülmüstür ama size, su eziklere bak diye!

1
0
yanıtYanıtla
AYIP:

YAZIKLAR OLSUN BU TÜRK MİLLETİNİ DÜŞTÜĞÜ HALLERE ZOR GÜNLER BEKLIYOR BİZİ. . .

0
0
yanıtYanıtla
meczup:

bizim milletimiz beleş olsunda ne olursa olsun hiçmi gururur yok sizde kendinizi o duruma düşürüyorsunuz makarna kömür çay döner insanlığınızdan çıkıp kapmak için birbirinizi eziyorsunuz sizlere beleş mezar yakışır zaten bir kısmınız bu gidişle oraya girecek dağıtanlardada kabahat var ben şahsen gecenlerde derelide yem atar gibi dağıtılan milletin üstüne atılan çayları görünce üzüldüm çayı dağıtanlar demekki bunlar bu şekil muameleye layıklar diye düşünüyorlardı biraz gururlu olun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title