Haberler

Metrobüste hem maske takmadı hem de sigara içti

Güncelleme:

İstanbul'da bir yolculunun metrobüs içinde etrafındakilere aldırmadan, ayaklarını karşı koltuğa koyarak sigara içmesi görenlerde infial uyandırdı. Beylikdüzü'nden Cevizlibağ yönünde ilerleyen metrobüsteki yolcunun bu halleri yolcuların kamerasına yansıdı.

Beylikdüzü'nden Cevizlibağ yönünde ilerleyen metrobüsteki yolcu, etrafındakilere aldırmadan, ayaklarını karşı koltuğa koyarak sigara içti. Yolcunun pes dedirten rahat tavırları başka yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

KİMSEYE ALDIRMADI

Görüntüler, Beylikdüzü'nden Cevizlibağ yönünde hareket eden metrobüste saat 02.20 sıralarında bir yolcu tarafından çekildi. Cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde, körüklü metrobüsün ortasında oturan kimliği belirsiz yolcu, ayaklarını karşı koltuğa koyarak sigara içti. Pes dedirten rahat tavırlarıyla etrafındaki yolculara aldırmayan yolcunun, maske takmadığı da görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Cevizlibağ Beylikdüzü Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500

Yorumlar (41)

İsyan:

Kim bilir ne derdi vardır normal insan bunu yapmaz.

4
20
yanıtYanıtla
M E R V E:

BU İŞLERİ NORMAL GÖRDÜĞÜNE GÖRE SEN DE NORMAL DEĞİLSİN YEĞEN. . SENİNDE Mİ DERDİN VAR . . .

yanıt5
yanıt0
he:

Bu hanzoya yüz yıl da ceza versen yine aynı ayı oğlu olarak çıkar içeriden.

17
1
yanıtYanıtla
Poyraz:

Helal olsun

yanıt0
yanıt0
Urfalı:

Davar oğlu davar

11
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Böyle ayılara verilecek en güzel ceza toplu taşıma yasağıdır.

9
1
yanıtYanıtla
gurbetci:

bu yanlis tasima aracina binmis. Buna hayvan nakil araci daha uygun . kafes olursa daha iyi saldirabilir

8
2
yanıtYanıtla
a:

belliki biri bana çatsa da kavga etsek maksatlı bir hareket.

10
0
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Biri yorumunda Kim bilir ne derdi vardır diye yazmış. Bu yorumu yazan zeka özürlü arkadaşıma senin beyin ölümün gerçekleşmiş haberin yok demek istiyorum. Ne derdi varsa var, kimin derdi yok ki ve kim bu şekilde fütursuzca, edepsizce toplu taşıma içinde maske takmadığı gibi bir de keyif sigarası içmiş bu güne kadar? Bu bildiğin ya alkol veya uyuşturucu etkisinde olan, yaşaması ve nefes alması bile toplum açısından zararlı, bir an önce gebermesi gereken bir şahsiyetsiz, hepsi bu kadar basit.

10
0
yanıtYanıtla
tespit:

yalnız adam ayık değil. .

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title