Haberler

AK Partili vekilin evinde ölü bulunan Nadira'nın son nefesini verdiği odanın görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ölü bulunan Nadira Kadirova'nın odasında yapılan olay yeri incelemesine ilişkin görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde odanın dağınık hali dikkat çekti.

Ak Parti Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde hayatını kaybeden Nadira Kadirova'nın odasında yapılan olay yeri incelemesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

ODANIN DAĞINIK HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Görüntülerde Nadira Kadirova'nın kaldığı ve hayatını kaybettiği odadaki dağınıklık dikkati çekiyor. Polis ekiplerinin kamerasına yere düşen bir saksı, etrafa saçılan kum ve çiçekler yansıyor.

YERDE KAN İZLERİ VAR

Görüntülerde bir sehpanın tamamen ters döndüğü ve bir abajurun da yere düşerek devrildiği görülüyor. Nadira Kadirova'ya ait olduğu tahmin edilen çantaların yerde olduğu da kameralara yansırken 3-4 ayrı yerdeki kan izleri de dikkat çekiyor.

SİLAH DA KAMERADA

Polis kamerası ile kayıt altına alınan bir başka görüntüde de Nadira Kadirova'nın "intihar ettiği iddia edilen" silah ile çalışma masası göze çarpıyor.

NE OLMUŞTU?

Nadira Kadirova, 23 Eylül 2019'da AK Parti Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ölü bulunmuştu. Emniyet, yaşananı intihar olarak tanımlamış; o sırada Ünal'ın, Ünal'ın eşi ile kızının ve evin diğer yardımcısının da evde bulunduğu öğrenilmişti. Özbek bakıcı Nadira Kadirova'nın ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verilmiş, açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: "Olay yerinde yapılan teknik ön incelemede intihar harici herhangi bir şüpheli durum müşahede edilmemiş, ayrıca Müntehire'nin odasında intihar eğiliminde olduğuna dair bulunan geçmiş tarihli notlar da dahil tüm bulgular soruşturma dosyasına eklenmiştir"

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Milletvekili Şirin Ünal AK Parti 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (27)

sinyor:

bu olay m. vekilinin evinde olmamış olsa şimdiye ortaya çıkardı herkes aynı şeyi düşünüyor ama sesini çıkartamıyor başıma bieşy gelir diye

38
4
yanıtYanıtla
Mutat:

Evet o işte bu vatandaşın bir parmağı olduğu kesin üzerine gidilmesi lazım tipi de bana hiçbir şekilde güven vermemişti o zaman

yanıt4
yanıt1
objektif:

Millet vekili değilde sıradan bir vatandaş olsaydı topruk kıl tüy analizleri ardı arkası kesilmezdi

35
2
yanıtYanıtla
Mine:

İçinde siyasilerin bulundugu kadin cinayetlerinin ya da herhangi bir olayin ustunun kapanmasindan ulke olarak bıktık.Yeter artik utanmiyosunuzda milletin parasini yiyip birde zarar veriyosunuz zehir zıkkım olsun.Her delil var ama korunuyorlar bu nasıl vicdan ya

29
4
yanıtYanıtla
Türk Yurdu:

Milletvekilliği kaldırılsın. Bld başkanlığı ve muhtarlıklar kapatılsın... Ya rant ya rüşvet ya da uçkur pesindeler... İçlerinde kaç tane Türkiye sevdalısı var acaba?

32
0
yanıtYanıtla
veli:

intihar eden odayı neden dağıtsın ki. . . . . belliki bir kavga olmuş

29
2
yanıtYanıtla
YOL-CU:

İNTİHAR DEĞİL

27
2
yanıtYanıtla
Emre:

Mevki ve para her olayı halledebilir

24
4
yanıtYanıtla
Sevil:

Üstü kapatilan ucu siyasilere,üst duzey kişilere değen cinayetler aydınlansın

23
3
yanıtYanıtla
çok güzelmiş:

ysxıklar olsun adalete

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title