Haberler

Attan düşen gencin yakınları taş ve sopalarla ambulansa saldırdı

Güncelleme:

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde attan düşen Mikail Tungal'ın (17) yakınları, ihbarla bölgeye sevk edilen sağlık ekibinin geç geldiği iddiasıyla taş ve sopalarla saldırdıkları ambulansın camlarını kırdı. Saldırı nedeniyle güçlükle hastaneye götürülen Tungal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TAŞ VE SOPALARLA SALDIRDILAR

Olay, Karlıova'ya 45 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlıisa köyüne bağlı Ulupınar mezrasında meydana geldi. Attan düşmesi sonucu ağır yaralanan Mikail Tungal'ın yakınları, durumu 112 Acil Servis'e haber verdi. Yaralı yakınları, sağlık ekibi olay yerine ulaşınca geç geldikleri iddiasıyla ambulanslarına taş ve sopalar ile saldırdı.

GENÇ ÇOCUK KURTARILAMADI

Tungal'ın yakınları, ambulansın camlarını kırdı. Sağlık ekibi, saldırıya rağmen Tungal'ı güçlükle Karlıova Devlet Hastanesi'ne yetiştirdi. Hemen müdahale edilen Mikail Tungal, hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karlıova Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

ibrahim:

Cahil adiler 112 ekibi ihbar alınca 1 dakika içinde yola çıkmak mecburiyetindeler ve çıkıyorlarda. . Hastaya yetişmek için adamlar kendi hayatlarını tehlikeye atıyorlar ama insanlıktan nasibini alamayan zebaniler devletin malına zarar veriyorlar. Sağlık çalışanlarına zarar veriyor Allah sizi bildiği gibi yapsın.

52
2
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

Sağlık çalışanlarına yapılanı asla doğru bulmuyorum. Ama şunu da unutma ambulanslar senin dediğin gibi anında çıkmıyorlar , emsallerini çoooook görüyoruz o yüzden Allah sağlık çalışanlarına yardım etmesi gerektiği gibi , hasta olana da yakınına da sabır vesin yardım etsin. . . Yani başına gelsin de göreyim seni de . A ne güzel çok geç kaldınız ama iyi ki geldiniz diyebilecek misin acaba ! Ama tekrar ediyorum yapılanları da asla ve asla savunmuyorum . . .

yanıt1
yanıt2
vatandaş:

hastanın yakınlarımı saldırdı almayacaksın hastasını döneceksin

26
4
yanıtYanıtla
ayhil:

merdivenden düşüp beyin kanaması geçiren babam için bizde çok bekledik ve 40 dk da geldi babamı kaybettik. Ambulanslar gerçekten çok geç geliyor ama yinede bu yapılan çok yanlış.

15
5
yanıtYanıtla
sorun:

yola yanlis park eden arabalara ne dersiniz birde böyle dusunun

yanıt3
yanıt1
türk:

saldıranlar cinayetle yargılansın.

16
1
yanıtYanıtla
ZAZA:

Barbarlık

14
1
yanıtYanıtla
sırus:

cehalet

13
1
yanıtYanıtla
poyraz:

masraflar yapanlardan karşılansın fazlasıyla

13
1
yanıtYanıtla
yok artık:

Araca ve sürücüsüne saldırmasaydınız o genç belki de zamanında hastaneye yetiştirilecek ve şimdi hayatta olacaktı. Bunca olaya rağmen hala sorunlarını şiddet uygulayarak çözüme kavuşturacağını sanan bir güruh var. Yazık.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title