Haberler

Fenerbahçe'de derbi sonrası 5 isimle daha yollar ayrılacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'de takıma katılan oyuncuların ardından yolların ayrılacağı isimler de ortaya çıktı. Galatasaray derbisinin ardından başta Serdar Aziz olmak üzere bazı isimler, transfer dönemi bitene kadar takımdan gönderilecek.

Kadrosunda yeniden yapılanmaya giden ve şimdiye kadar 14 futbolcu transfer eden Fenerbahçe'de ayrılıklar da devam edecek. Galatasaray derbisi öncesi de bunun sinyalleri geldi.

Tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz, sakatlığı olmamasına rağmen kadroya alınmaması gözlerden kaçmadı. Özellikle maaşında indirim talep edilen Serdar Aziz'in kadroda düşünülmemesi ayrılığın kesinleştiği şeklinde yorumlandı.

Fenerbahçe'de derbi sonrası 5 isimle daha yollar ayrılacak

DIRAR, RODRIGUES, FREY VE ALLAHYAR'A YOL GÖRÜNDÜ

Serdar Aziz dışında Nabil Dirar, Garry Rodrigues, Michael Frey ve Allahyar'a da derbi kadrosunda yer verilmedi ve bu isimlerin kadroda düşünülmediği belirtildi.

Transferlere 5 Ekim'e kadar devam edecek sarı-lacivertlilerde kadroda olmayan isimlerle kısa süre içinde vedalaşılması bekleniyor. Fenerbahçe böylece hem bonservis bedeli kazanacak hem de maaş bütçesinde ciddi bir boşluk yaratacak.

Bu zamana kadar Fenerbahçe'de Tolgay, Zajc, Mevlüt, Alper, Hasan Ali, Mehmet Ekici, Falette ve Vedat Muriç gibi isimlerle yollar ayrılmıştı.

(Milliyet)

Fenerbahçe'de derbi sonrası 5 isimle daha yollar ayrılacak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Serdar Aziz Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (12)

GÜNCEL...:

BU TAKIMI İYİ ANLAYAN BİR HOCAYA İHTİYAÇ VAR .BU KADRONUN ALTINDAN KALKAMAZ EROL BULUT .

6
6
yanıtYanıtla
Hasan:

Deniz, tolgada, bu gideceklerin yanına eklenmeli

5
6
yanıtYanıtla
fenerli74:

deniz ile tolga da gitsin

4
5
yanıtYanıtla
fenerly:

Valencia bu takımda olmamalı . . . . . .

6
3
yanıtYanıtla
reis:

eskiden her 5 derbiden 3 kesin fb nindi, Ali koç sayesinde derbi kazanamayan 3 berabere 1 yenilgi şekline geldi. . . yazık sıradanlaştı fb resmen

4
4
yanıtYanıtla
?:

denizde gitsinb lütfen

1
6
yanıtYanıtla
YUSUF:

en az etkili bir orta saha ve forvet daha şart

3
2
yanıtYanıtla
Ali:

Tolgayı niye bekletiyonuz

yanıt0
yanıt0
Ercan:

Firey allah yar rodrigez dırar deniz gönder usta

3
2
yanıtYanıtla
NAZIM GÜÇLÜ:

BENCE FREY KALMALI

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title