Haberler

Erdi Sungur'dan kan donduran itiraf: Yağmur Aşık, benimle Emre Aşık'ın önünde ilişkiye girip onu öldürecekti

Güncelleme:

Yağmur Aşık'ın Emre Aşık'ı öldürmek için plan yaptığı sevgilisi Erdi Sungur, bugün Beyaz TV'de Seren Serengil ve Arto'nun Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Canlı yayında cinayet planını itiraf eden Sungur, pes dedirtti.

CİNAYET PLANINI BİR BİR İTİRAF ETTİ

Eski futbolcu Emre Aşık'la çekişmeli boşanma aşamasında olan Yağmur Aşık, üç ay önce Düzce'de cezaevi firarisi Erdi Sungur'la jandarmadan kaçarken gözaltına alındı. Erdi Sungur, Yağmur Aşık'ın kendisini Emre Aşık'ı öldürtmek için tuttuğunu itiraf etti. Sungur, Yağmur Aşık'ı cinayet planı yaptığını hatta Emre Aşık'ın gömülmesi için yer bile baktığını söyledi.

Erdi Sungur'dan kan donduran itiraf: Yağmur Aşık, benimle Emre Aşık'ın önünde ilişkiye girip onu öldürecekti

"EMRE'NİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE SEVİŞİP KAFASINA SIKACAĞIM"

Bugün Söylemezsem Olmaz'da itiraflarına devam eden Erdi Sungur, "Yağmur Aşık, bana Emre Aşık'ı bir depoya bağlayacağız önünde sevişeceğiz sonra da iş bittikten sonra 1 kurşun sıkıp öldüreceğim dedi" ifadelerini kullandı.

"EMRE AŞIK'I DOMUZLARA YEDİRTECEKTİ"

Yağmur Aşık'ın öldürtmek istediği Emre Aşık'ı insanı kemiğiyle yiyen domuzla bir depoya kapatıp yedirteceğini de itiraf etti. Sungur'un anlattıkları ise başta Arto ve Seren Serengil olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Aşık Emre Aşık Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (64)

Slicer:

Emre böyle birşeyle karşılaşıp kendini savunmaya kalksaydı kadına şiddetten 20 yıl yerdi heralde..Nede olsa Kadınlar masum erkekler canidir..hukukta da kadın beyanı herşeyden üstndür..

62
9
yanıtYanıtla
......:

sen neyden bahsediyorsun . polisler bile kadınlardan çekinir oldu . müdahale bile etmeye korkuyorlar . mesela haberlerde çıkıyor yerli veya yabancı haber olsun . 30 yaşında adam 14 yaşında kıza cinsel bir saldırıda bulununca idam ama 30 yaşında kadın 14 yaşında erkek olsun kadına hiçbir ceza yok . bu ne saçma düzen .

yanıt4
yanıt0
12345:

EMRE SEN NASIL Bİ GÜNAH İŞLEDİN NASIL Bİ SINAVDAN GEÇİYORSUN KİMİN AHINI ALDIN

46
7
yanıtYanıtla
KORKUNÇ BİR FİLM 6:

Hadi feministler konuşun bakalım. Sırra kadem basıyorsunuz bu tarz olaylarda nedense. Kafalarını kuma gömüyorlar deve kuşu gibi. Bunu tasarlayan kadın olduğu için algı yapmazlar ve tutuklama olmaz. Bunu düşünen erkek olsaydı sosyal medyada linç yemişti ve hapisteydi. Böyle psikopat kadınlar kol geziyor piyasada. Kadının fantezisi bile psikopatça :D Resmen film gibi olay.

41
7
yanıtYanıtla
Neden:

Ne alaka feminist zihniyetini değiştir

yanıt1
yanıt7
tr:

arkadaşım bunun feminist olmak ile ne alakası var demekki seninde insanlara karşı bir kötü tutumun var önce insan olmayı öğneceksin insanların hakkı hukukunu gözetecek kanunların işlemsi gereken bir yerde kalkıp feminist bilmem diye başlarsan olmaz adalet herkes için adalet sokakta hayvanların bile

yanıt5
yanıt11
KARA KUYU:

loo keko, kadinlar ile bayagi bir sorunun var her halde, anlatda belki rahatlarsin! Biliyorum senin gibiler kadinlar ile iletisim sorunu oldugundan, ellerinde kamburluklar olustugu icin tanrinin bu güzel yaratiklarina nefretiniz büyük oluyor.

yanıt1
yanıt9
KARA KUYUYA:

Sen kara kuyuya geri dön en iyisi arkadaşın Samara ile birlikte orada yaşamaya devam et. Ben sadece aşırı şekilde kadının erkekten üstün hakları olduğunu söylemeye çalışıyorum. Sen olayı nerelere çekmişsin sapkın herif. Annynennn iyi bilir kadınlarla nasıl iletişim kurduğumu :)) Ona sor bir istersen. Yabancı kadınlar gibisi yok özellikle Ruslar, Ukraynalılar. Türk kızları kezbandır çoğu öyle hepsi değil. Kadınsız hayat olmaz o konuda senle hemfikirim.

yanıt1
yanıt1
Ayşegul:

Allahım bizi ve neslimizi daima iyi insanlarla karşılaştır.

37
2
yanıtYanıtla
Balçovalı:

Aynen katılıyorum

yanıt2
yanıt0
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title