Haberler

Yaman, belediyeden istediği salıncağa kavuştu

Güncelleme:

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kendisine sosyal medya üzerinden ulaşarak Dünya Barış Parkı'na salıncak isteyen 12 yaşındaki Yaman Deniz'in isteğini kırmadı. Ekipler Yaman'ın istediği salıncağı parka kurarken, Yaman da Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a çocuklara gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden bir talep geldi. 12 yaşındaki Yaman Dünya Barış Parkı'nda yer alan ve ekipler tarafından düzenleme sebebiyle farklı bir bölgeye kaldırılan salıncağın yeniden aynı yerine konulmasını istedi. Sadece o salıncakta ayaklarının yere değmediğini söyleyen Yaman, kendisi ve arkadaşları için o bölgede yer alan ve kaldırılan salıncağın tekrar aynı bölgeye konulmasını talep etti. Başkan Akpolat da Yaman'ın bu isteğini göz ardı etmeyerek ekiplere talimat verdi. Beşiktaş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bölgeye Yaman'ın istediği gibi yüksek bir salıncağı yeniden kurdu. Yaman da ekipler çalışma gerçekleştirirken parka davet edildi ve ekiplerin salıncağı kurma çalışmalarına bizzat şahit oldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a isteğini geri çevirmediği için teşekkür eden Yaman Deniz, süreci şu şekilde anlattı. "Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a parkımızda salıncak olmadığını dile getirdim. Sonra beni buraya çağırdılar ve istediğim salıncağı kuracaklarını söylediler. Şu anda işte o bölgedeyiz. Mesajıma döndükleri için çok şaşırdım, açıkçası beklemiyordum böyle bir şey. 25 bin takipçisinden beni seçti ben şaşırdım yani. Beşiktaş Belediyesi'ne ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a çok teşekkür ediyorum"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Yaman Deniz'in yeni salıncağına bindiği görüntüleri paylaştı ve duygularını şu sözlerle dile getirdi:  "Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince Beşiktaş'taki çocuklarımızın dileklerini gerçekleştiriyor, hayatlarını güzelleştiriyoruz."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Sosyal Medya Rıza Akpolat Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title