Haberler

Kovid-19 tedbirleriyle açılacak MODEF için hazırlıklar tamamlandı

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 44'üncü kez kapılarını ziyaretçilerine açacak mobilya fuarı için hazırlıklar tamamlandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 44'üncü kez kapılarını ziyaretçilerine açacak mobilya fuarı için hazırlıklar tamamlandı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı'nın (MODEF) 5-10 Ekim'de gerçekleştirileceğini bildirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının tüm dünyayı olduğu gibi İnegöl'ü de olumsuz etkilediğini belirten Uğurdağ, şöyle devam etti:

"Pandeminin kontrol altına alınması ve belirlenen tedbirler eşliğinde yeni normal sürece geçilmesiyle başta mobilya olmak üzere İnegöl'deki tüm sektörlerimizle yeniden eski tempomuzda çalışmaya başladık. Sanayicimizin, üreticilerimizin ve esnafımızın gösterdiği özverili çalışmalar sonucunda gerek ihracatımızı gerekse yurt içi ticaretimizi kısa sürede normal seyrine kazandırdık. İnegöl adına kazanımların daha üst seviyelere çıkarılabilmesi noktasında bizler de çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz."

Fuarların düzenlenmesine izin verilmesine rağmen bazı etkinliklerin iptal edildiğini hatırlatan Uğurdağ, "Fuar alanımızın giriş çıkışları teması engelleyecek şekilde ve tek yönlü gidiş geliş ortamında düzenlenmiş durumdadır. Kapı girişlerinde ziyaretçilerimizin HES kodlarına bakılacak, ateşleri ölçülecek ve maskesiz gelenler fuar alanımıza alınmayacak. Sosyal mesafeye ve diğer tüm pandemi önlemlerine sahip bir fuar gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Uğurdağ, hem katılımcı firmalar hem de yurt içi ve yurt dışından ziyaretçilerin MODEF'e yoğun ilgi gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Ekonomi

İnegöl Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title