Haberler

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan'a destek videosu: Can kardeşlerimizin yanındayız

Güncelleme:

Dün sabah saatlerinde Azerbaycan- Ermenistan arasında başlayan çatışmalar kısa sürede savaşa dönüştü. Çatışmada onlarca insan ölürken yüzlerce insan yaralandı. Gözler çatışma bölgesine çevrilmişken Milli Savunma Bakanlığı paylaştığı bir video ile kardeş ülkenin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

"CAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Bakanlığın Twitter hesabından Azerin'in seslendirdiği 'Çırpınırdı Karadeniz' türküsü eşliğinde paylaşılan videoya "Her zaman can kardeşlerimizin yanındayız" notu düşüldü. Video kısa sürede çok sayıda paylaşım ve beğeni aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Ermenistan Azerbaycan Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (21)

Şahin-ALM:

Allah yardımcınız olsun, gazanız mübarek olsun.

26
3
yanıtYanıtla
tugra:

aslan parçaları

18
9
yanıtYanıtla
HAVA DA KARA DA:

HAVA DA KARA DA BATAK TA HER ZAMAN HERYERDE YANINIZDAYIZ ÖZ GARDAŞLARIM. CANIM FEDA.

21
3
yanıtYanıtla
Nevzat Karancı:

Önce vatan can kardeşler allah yardımcınız olsun, bastırın hedef dağlık karabağ inşallan en kısa zamanda zorda olsa alacağız. Türk Halkı olarak desetkliyoruz. .

18
4
yanıtYanıtla
Wwwwwww:

Onbaşı batıyoruz atma fazla

yanıt3
yanıt2
MÜİM DEGİL:

DİNİ DİLİ RENGİ IRKI NE OLURSA OLSUN ŞAVAŞA HAYIRRRR

6
16
yanıtYanıtla
cvp:

boş yapma dunyada savaşsiz kurulan korunan devlet yoktur.gercek bu fazla polyannasın kibar çocuk

yanıt3
yanıt2
TÜRKIYEM SANA ÖLÜRÜM:

ASLANLARIM, TÜRKIYENIN GURURU MEHMETCIKLERIMIZ! AYAGINIZA TAS DEGMESIN KUZULAR. KARDESLERIMIZE DESTEKLER FEDA OLUN. TÜRKIYEYI SEVEN TÜRKIYENIN KARDESIDIR CANIDIR.

13
6
yanıtYanıtla
Azeri:

Sehitler Dolsun ülken birde ne mutlu türküm diyor NEYE MUTLUSUN ????

yanıt3
yanıt4
AZERIYE CEVAP:

Senin kafanmi iyi kardes? Arkadas ne güzel yazmis, bu topraklar böyle savunuldu, evet ne mutluyuzki türküz diye. Sen neye mutsuzsun???? Sehitlerimizle dolmasin ülkemiz ama vatan ugruna can vermek bizim icinde bir gururdur. Yürü git

yanıt6
yanıt2
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title