Haberler

Nusret'e twerk yapan kadının sevgilisi mekanı bastı! O anlar kamerada

Güncelleme:

Nusret Gökçe'ye twerk yapan kadın, o anda içeri sevgilisinin girmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Hemen kendini toparlayarak kaçmaya başlayan kadının sevgilisi de peşinden koşarak gitti. O anlar kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Meşhur tuzlama hareketiyle adından söz ettiren ve dünya çapında şöhret yakalayan Nusret Gökçe, bu kez farklı bir olayla gündeme geldi.

NUSRET HER ŞEYDEN HABERSİZ YAPILAN ŞOVU İZLEDİ

Pandemi sürecinde kapalı tutulan restoranlarının açılmasıyla yeniden büyük yoğunluk yaşayan Nusret, o restoranlarından birinde müşterisini ağırladıktan sonra, kendisine yaptığı dansı izledi.

SEVGİLİSİNİ GÖRÜNCE KAÇMAYA BAŞLADI

Siyahi kadının twerk yaptığı anları kayda alan Nusret, tam videoyu bitirecekken; restorana kadının sevgilisi olduğu belirtilen bir kişi girdi. Sevgilisini gören kadın ise hemen kendini toparlayarak kaçmaya başladı.

ADAMI KİMSE DURDURAMADI

Küfürler savurarak içeriye giren ve kadının ardından giden adamı kimse durduramadı. Video burada noktalanırken, kadının ve sevgilisinin akıbeti hakkında bilgi verilmedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (64)

TT:

Git memleketinde dualar eşliğinde cami aç sonra amarikalarda seksi dansçıları azın açık videoya kaydet. Hangisinde samimisin diye sormuyorum bile. . .

52
8
yanıtYanıtla
TTT:

DİN İNSANLIĞIN AFYONUDUR. KULLANABİLİRSEN DÜNYADA CENNETİ YAŞARSIN. KOYUN SÜRÜLERİNE ÇOBAN LAZIM. DEHHHH DÜRRRRRRRRR :))

yanıt22
yanıt6
meeea:

camide saman varmış sağır ismet zamanında meeee

yanıt4
yanıt12
Samed:

Adam ekmek teknesinde böyle rezil kepazelikleri videoya çeker sonra cami yaptırır bazılarında 1000tlye yemeğini yer

31
16
yanıtYanıtla
Solinye:

begenicektim yanlışlıkla begenmemehe bastım haklısın

yanıt6
yanıt3
mardinli:

Nusret denen şahsı yumruklayıp o telefonu sokamadı mı ağzına. .

30
8
yanıtYanıtla
0131:

hesabi ödememenin degisik bir sekli :)))))))))

28
5
yanıtYanıtla
Yag:

Eti tokatlayan butu haydi haydi tokatlar.

28
3
yanıtYanıtla
Mert:

Kasap et derdinde

25
1
yanıtYanıtla
Mert:

Nesrete hesabı ödüyor.

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title