Haberler

Almanya'da göçmenlere yönelik akıllara durgunluk veren açıklama

Güncelleme:

Almanya'da aşırı sağcı Almanya için Alternatif Partisi (AfD) için basın sözcülüğü görevinde bulunan Christian Lüth'ün ülkeye gelen göçmenlerin vurulabileceğini veya gaz odalarına sokulabileceğini yönünde açıklamalarda bulunduğu iddia edildi.

Almanya'da aşırı sağcı Almanya için Alternatif Partisi (AfD) için basın sözcülüğü görevinde bulunan Christian Lüth'ün ülkeye gelen göçmenlerin vurulabileceğini veya gaz odalarına sokulabileceğini söylediği iddia edildi. Alman medyasından Zeit gazetesinde yer alan haberde, eski AfD'nin basın sözcüsü Lüth'ün Lisa Licentia adlı YouTuber ile 23 Şubat'ta bir akşam yemeğinde görüştükleri ve orada göçmenler için ağır ifadeler kullandığı iddia edildi.

"GÖÇMENLERİ GAZ ODALARINA SOKABİLİRİZ"

Haberde, Lisa Licentia'nın görüşmede "Daha fazla göçmenin gelmesi sizin çıkarınıza olacakmış gibi geliyor mu?" şeklinde sorusuna Lüth'ün, "Evet. Çünkü o zaman AfD daha iyi olacak. Yine de hepsini vurabiliriz. Bu hiç sorun değil. ya da gaz odalarına sokabiliriz ya da ne istersen. Umurumda değil." ifadeleriyle cevap verdiği belirtildi. Görüşmenin görüntülerinin bu akşam Pro 7 televizyonunda gösterileceği ifade edilen haberde, Lüth'ün "Almanya'nın durumu ne kadar kötüye giderse AfD için o kadar iyi olur. Tabii ki durum çocuklarımız açısından çok kötü." dediği aktarıldı. Aşırı sağcı AfD partisi Christian Lüth'ün görevine nisan ayı sonunda son vermişt


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title