Haberler

Marmara Malzemelik, Eksan Mekanizma ve Marfom Sünger AŞ, umut ışığı olmaya devam ediyor

Güncelleme:

Marmara Malzemelik, Eksan Mekanizma ve Marfom Sünger AŞ., iş dünyasında gerçekleştirdiği başarılı projelerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Firma 2020 yılı içerisinde, çocuklara kıyafet ve özel yardım desteğinden insani yardım malzemesi göndermeye kadar kadar birçok alanda yardıma muhtaç insanlara destek verdi.

İş dünyasının yükselen değeri Marmara Malzemelik, Eksan Mekanizma ve Marfom Sünger AŞ., hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle yardımlara muhtaç insanlara umut olmaya devam ediyor. Türkiye ve Avrupa'nın önde gelen Mobilya Mekanizma sistemleri üretici firmalarından biri olan Eksan Mekanizma AŞ. sosyal sorumluluk projeleriyle sektöre de örnek oluyor.

2020 yılı içerisinde Türkiye'den 200 yetim çocuğa kıyafet desteği sağlayan firma, yeni bir düzen kurulan İdlib'e Suriyeli vatandaşlar için 2 tır insani yardım malzemesi gönderdi. Yatağa mahkum 10 vatandaşımıza özel yardım desteği sağlayan Eksan, 30 öğrenciye de 2 yıllık burs imkanı sağladı.

Marmara Malzemelik, Eksan Mekanizma ve Marfom Sünger AŞ, umut ışığı olmaya devam ediyor

Eksan sadece yardıma muhtaç olanlara değil yaşamak için bir el uzatılmayı bekleyen 20 kimsesiz vatandaşımıza da umut oldu. Sokakta yaşayan 20 vatandaşımıza hem kalacak yer hem de iş imkanı sağlandı.

Ayrıca otizmli 20 çocuğun isteği olan 40 hayali gerçekleştirildi.

Marmara Malzemelik, Eksan Mekanizma ve Marfom Sünger AŞ, umut ışığı olmaya devam ediyor

DOSTLARIMIZI DA UNUTMADILAR

Marmara, Eksan ve Marfom AŞ. hayvan dostlarımızı da unutmadı. Yürüme engeli olan kedi ve köpekler için de protez yürüteçler yaptırıldı.

Eksan Mekanizma Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yondemir yaptığı açıklamada, "Yaptığımız iş birçok insana el uzatmamıza olanak sağlıyor. Zor durumda kalmış, yardım bekleyen, sokakta kalan, bursa ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yaptığımız destek aslında her vatandaşımızın olanakları çerçevesinde yapması gereken bir sorumluluktur. Biz şirket olarak bunu bir sorumluluk bilip çevremizde ulaşabildiğimiz hayatına dokunup mutlu edebileceğimiz kim var ise imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yardımlar şirketimiz için mutluluk ve gurur kaynağı... Bu yardımları imkanımız olduğu sürece de yapmaya devam edeceğiz. Toplumumuza faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize..." ifadelerini kullandı.

Marmara Malzemelik, Eksan Mekanizma ve Marfom Sünger AŞ, umut ışığı olmaya devam ediyor

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Marmara Türkiye İdlib Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title