Haberler

Aboubakar'ın sözleşme detayları ortaya çıktı! 11 milyon euro bonservis getirirse Beşiktaş'tan ayrılabilecek

Güncelleme:

Beşiktaş'a yeniden dönen Vincent Aboubakar'ın sözleşmesindeki çarpıcı madde ortaya çıktı. Kamerunlu futbolcunun sözleşmesinde yer alan maddeye göre sezon sonu takımdan ayrılmak isterse 11 milyon euroyu Beşiktaş'ın kasasına koyması gerekecek.

Lige deplasmandaki 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle başlayarak, taraftarını umutlandıran Beşiktaş, devamını getiremedi. Önce İstanbul'da Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar dün de Konyaspor'a 4-1 ile mağlup olarak, 3 maç sonunda 4 puanda kaldılar.

Takımın daha iyiye gitmesi için net bir santrfor arayan Beşiktaş, çareyi eski yıldızı Vincent Aboubakar'da buldu. Kamerunlu da ayağının tozuyla Konya'da ikinci devre sahaya çıktı. Savunma başta olmak üzere tüm takım adeta dökülürken, Aboubakar ayakta kalan ve farka rağmen çabalayan nadir isimlerden oldu.

SÖZLEŞME DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Diğer yandan geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Aboubakar, transferi kamuoyunda tartışma yarattı. Beşiktaş yönetimi de oyuncunun sakatlık geçmişini gözeterek bir sözleşme imzaladı. Buna göre 1+1+1 şeklinde yapılan sözleşmeye göre Aboubakar 1 milyon euro garanti ücret, maç başına da 17 bin 500 bin euro alacak. Ama oyuncu sakatlıktan ötürü kaçırdığı her maç için de kulübe 35 bin euro ödemeyi taahhüt ediyor.

Bu eşine az rastlanır koşulu kabul eden 29 yaşındaki Aboubakar, 1 aydan fazla süre sahalardan uzak kalması halinde de siyah-beyazlılara sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkı verdi. Aboubakar, bu şartları kabul ederek, kendisine güvendiğini de ortaya koymuş oldu.

SÖZLEŞMESİNDE ÇIKIŞ MADDESİ VAR

Kamerunlu oyuncunun sözleşmesinde her sezon sonu bir çıkış maddesi bulunuyor. Buna göre Aboubakar, 11 milyon euro getirmesi halinde her sezon sonunda siyah-beyazlılardan ayrılabilecek. Kamerunlu yıldıza Çin'den teklifler var. Aboubakar, Beşiktaş'ta iyi bir sezon geçirerek hem kendisine hem de Beşiktaş'a önemli bir para kazandırarak sezon sonu ayrılmayı hedefliyor. Bu plan tutarsa Beşiktaş da 1 milyon euro garanti ücret verdiği oyuncudan bir sezon sonunda 11 milyon euro kazanacak.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vincent Aboubakar Konyaspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (6)

FENERLY:

Hayaller , hayatlar . . . :)

5
3
yanıtYanıtla
mardinli:

futbolculardan alınan vergiler 6 7 kat artırılsın!

8
0
yanıtYanıtla
1907:

Bu kronik sakat mı 11 milyon euro

2
0
yanıtYanıtla
XXX:

BAŞKAN KALECİ AL . . . . BU TAKIMIN KALECİSİ BUMU.

2
0
yanıtYanıtla
.....:

11 milyon kimse vermez sözleşmesi bitene kadar durur yaşı 28 değeri 5 milyon iki sene sonrada oynamayı bırakır sonra parasını alır gider bjk ye faydalı olamaz demedi demeyin!

0
2
yanıtYanıtla
Enver:

Iyi futbolcu ve kaliteli. Beşiktaşa faydalı olur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title