Haberler

Son dakika haberleri! DHA YURT BÜLTENİ - 10

Güncelleme:

Son dakika haberi: Diyarbakır'da PKK operasyonu: HDP'li eski milletvekili ve 13 kişi gözaltındaDİYARBAKIR Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması kapsamında aralarında HDP'li eski milletvekili Hatice Kocaman ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'da PKK operasyonu: HDP'li eski milletvekili ve 13 kişi gözaltında

DİYARBAKIR Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması kapsamında aralarında HDP'li eski milletvekili Hatice Kocaman ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, yürütülen soruşturma kapsamında Yargıtay 16'ncı Ceza Dairesi'nce terör örgütü olduğu ve PKK'nın sözde 'yasama' organı olarak belirlenen Demokratik Toplum Kongresi (DTK) yapılanmasında yer alan 17 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. Güvenlik güçlerince sabah saatlerinde belirlen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda 25'inci Dönem HDP Siirt Milletvekili Hatice Kocaman ile HDP'li belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 14 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alının şüphelilerin sorgusu sürerken,  haklarında yakalama kararı bulunan 3 kişi için de operasyon devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Halkların Demokratik Partisi Milletvekili Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title