Haberler

Bakan Koca, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya'daki son durumu paylaştı

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınında son durumun ele alındığı Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya'daki son durumu açıkladı.

ANKARA'DA VAKALAR YARI YARIYA AZALDI

Ankara'da hasta sayısının son 2 hafta içinde yarı yarıya azaldığını dile getiren Bakan Koca, "Son 10 gün içinde günlük hasta sayısı yüzde 60'a yakın azaldı. İstanbul'un iki katı olan vaka sayısı, İstanbul'un altına indi" dedi.

Ankara'da servis yatak doluluk oranı yüzde 50.1, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 76.5, ventilatör doluluk oranı yüzde 25.8 olarak paylaşıldı.

Bakan Koca, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya'daki son durumu paylaştı

İSTANBUL'DA VAKA SAYISI YÜZDE 2.8 ORANINDA DÜŞTÜ

Bakan Koca, ortalama filyasyon iz sürme süresinin 13 saate kadar düştüğünü belirterek, "Ortalama temaslıyı tespit etmemizin süresi 8 saate kadar indi. İstanbul'da vaka sayısı, yüzde 2,8 oranında düştü." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da servis yatak doluluk oranı yüzde 51.1, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 61.3, ventilatör doluluk oranı yüzde 35.8 olarak açıklandı.

Bakan Koca, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya'daki son durumu paylaştı

İZMİR'DE SON DURUM

İzmir'de ise vaka sayıları yüzde 26 düştü. İzmir'de servis yatak doluluk oranı yüzde 47.9, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 74.5, ventilatör doluluk oranı yüzde 46.6 olarak paylaşıldı.

Bakan Koca, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya'daki son durumu paylaştı

KONYA'DA DA VAKA SAYISI DÜŞTÜ

Konya'da ise vaka sayısı yüzde 46.5 düştü. Konya'da servis yatak doluluk oranı yüzde 46.6, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 73.8, ventilatör doluluk oranı yüzde 29.9 olarak açıklandı.

Bakan Koca, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya'daki son durumu paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Ankara İzmir Konya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (7)

meczup:

bu hastalık aşı bulunana kadar herkese bulaşacak ancak sürü bağışıklığıyla azalacak ama milyonlarca insan ölecek acı ama gerçek bu dünyayı yönetenler bunu kimseye söylemiyor çünkü hastalık hakkında hiç bir şey bilmiyorlar bildikleri yalan dolan entirika yolsuzluk hırsızlık

4
2
yanıtYanıtla
BURAK:

kayseri iyi mi gidiyor sanki

4
0
yanıtYanıtla
Dwangi:

Konyada çok cunku antalya mersin ve cevresinde yakin olan turizim sehrindeki tum hastalar konyaya getirildi.bu yüzden antalya yok

2
0
yanıtYanıtla
Harun:

Ne yazık ki süreci yönetemiyorlar. Pozitif çıkan ve virüsü yayan insanları hastadan saymıyorlarmış. Dolayısıyla da yayılmasının hızı her geçen gün daha da artıyor ve birçok yurttaş pis pisine yaşamını kaybediyor. Rabbim bizleri korusun. Eğer aşı bir an evvel bulunmzsa bu kafayla işimiz çok zor.

1
1
yanıtYanıtla
ankara:

yatak var ventilator var yogun bakimda yer var diyorsunuz durumu iyi olmayan hastalarimızı sehir hastanesi kabul etmiyor gelde inan...

2
0
yanıtYanıtla
konya konya:

konyaya ne oluyor bu kadar nüfüsü fazlamı ki yada insanlar bu kadarmı duyarsız kurallara uymaz corona çıktığından beri hep başrollerde

0
1
yanıtYanıtla
Olaya konya olarak bakma sadece:

Konya dediğiniz yer 2.5 milyon nufuslu bir şehir haliyle vakaların fazla olması gayet normal istanbul, ankara, izmir, bursa, konya, antep bu şehirler türkiyenin en büyük şehirleri ama benim anlamadığım bi şey var Antalya gibi bir şehrin adını nedense hiç duymuyoruz sanki turizm ve ekonomi işin içine girince vaka yokmuş gibi lanse ediliyor bilinçli olarak.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title