Haberler

Komşusuyla yasak aşk yaşayan kadının koronavirüs testi pozitif çıktı

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında 4 aylık bebeğinin babası komşusu çıkınca sevinmesiyle bir anda Türkiye'nin gündemine gelen ve kadın sığınma evine yerleştirilen Esra K.'nın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Bu gelişme sonrası Esra Erol'un ekibinin panik yaşadığı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programını katılan Esra K. 4 aylık bebeğinin kendisinden yaşça büyük olan komşusundan olduğunu söyledi. Programda yapılan DNA testinde bebeğinin babası komşusu çıkınca sevinmesiyle bir anda Türkiye'nin gündemine gelen Esra K. İstanbul'dan Aydın'a döndü.

Memleketi Aydın Nazilli'ye gelişinde polis merkezine götürülen ve ifadesi alınan Esra K.'ye, yerleştirildiği sığınma evinde Kovid-19 testi yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan Esra K., hastanede tedaviye alındı. Esra K. ile temas eden sığınma evindeki 2 personelin ise evde karantinaya alındığı öğrenildi. Esra K.'nin kızı ise devlet korumasına alındı.

ESRA EROL'UN EKİBİ PANİK OLDU

Öte yandan Esra K.'nın koronavirüse yakalanmasının ardından Esra Erol'un programında çalışan ekipte panik başladığı öğrenildi. Program ekibi ve Esra Erol'un son durumu henüz bilinmiyor.

NE OLMUŞTU?

Esra Erol'un programındaki skandal Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. 4 aylık bebeğin, resmi babasından değil, komşudan olduğu ortaya çıkmıştı. DNA sonuçlarından sonra eşini aldatan annenin, "Allah'ıma çok şükür, biliyordum zaten" sözleri tepki çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol İstanbul Nazilli Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (121)

Kapatılsın:

Bu programın türk milletine hiç bir faydası yok onun kocası bunu aldattı bunun kocası şunu aldattı çöpçatan sitesi gibi milletin ailesine kötü örnek oluyor yetkiler lütfen bu tür proğramları kapatın

42
0
yanıtYanıtla
ENVER KAZMASI:

Ülke gerçeğinin bu oldugunu diyecek kadar bozuk, anormal ve beyinsizsin.

yanıt3
yanıt2
Aa:

Kazma ne demek ya doğru as okuyor. Program kapatılınca, olay kapatılıyor mu. Programa mi taktiniz kafayı. Rezillik her yerde diz boyu. Öyle değil mi. Neyi sakliyacagiz. Programın kapatilmasini mi çıkardınız bu konudan

yanıt0
yanıt0
Enver:

Türkiyenin gerçekleri gerçeklerden kaçamazsınız herkez ibret alsın

yanıt1
yanıt7
RACO:

bu programlar kalksın artık millet bıktı bu pisliklerden rtük uyuma işini yap

25
6
yanıtYanıtla
serra:

şeriatta evli bir kadının zina yapması ölümdür. (adamla birlikte)özelliklede komşu olunca dinimizde komşuluğun manevi bir değeri olduğu için Allah katındada cezası vardır. toplum o kadar bilinçsizki islami bilgisi olmayan Allahtan korkmayan insan her haramı işler. .

23
3
yanıtYanıtla
Çapkın kız aslı:

MERHABA TATLIM

yanıt0
yanıt0
Su Deniz:

Dinimiz amin yarappim.

yanıt4
yanıt0
Uydurma:

Şeriatta kısas ve savaş durumu dışında ölüm yoktur. İslami bilgisi olmayandan çok yanlış bilgileri ile İslama zarar verenler var maalesef

yanıt0
yanıt0
Aynur:

Merhaba canım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title