Haberler

Telif polemiği büyüyor! Şehrazat'tan kendisine "Terbiyesiz" diyen Acun'a yanıt gecikmedi

Güncelleme:

Acun Ilıcalı ile beste ve söz yazarı Şehrazat arasındaki telif polemiği büyüyor. Acun'un, "Bu terbiyesiz kişiye cevabımızı mahkemede vereceğiz" açıklamasına yanıt veren Şehrazat, "Birçok besteci ve söz yazarı arkadaşım da seninle mahkemelik bence sus konuşma'' dedi.

Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmasını gerçekleştirdiği Dominik Cumhuriyeti'ne uçmak için 99.5 milyon TL'ye yeni bir uçak satın aldığı gündeme geldi. Beste ve söz yazarı Şehrazat, Acun'u 'emek hırsızlığı' ile suçlarken, "Uçağını almadan bizim şu telifleri ödeseydi terbiyesiz. Haramı zıkkım olsun" dedi.

"HAK YEME KURSAĞINA YAPIŞIR"

Şehrazat, yaptığı diğer paylaşımda ise, "Aldığın uçakta en azından benim hiç gözüm yok! İstersen 1000 tane uçak al ancak önce teliflerimizi öde. Hak yeme! Kursağına yapışır Acun Ilıcalı. Senin yaşın kadar benim kariyerim! Hiç utanma yok demi" ifadelerini kullandı.

"CEVABIMIZI MAHKEMEDE VERECEĞİZ"

Gelen tepkilerin ardından sessizliğini bozan Acun Ilıcalı, "Bizden haksız bedel talep edip istediğini alamayınca hakaret yolunu seçen bu terbiyesiz kişiye cevabımızı mahkemede vereceğiz. Tazminatı ise işitme engelli miniklerimiz için kullanacağız" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

"BENCE SUS KONUŞMA"

Cevabımızı mahkemede vereceğiz diyen Acun'a yanıt veren Şehrazat, ''Ortada bir haksız kazanç var ama benimkimi seninki mi onu aralıkta göreceğiz. Zaten mahkemeliyiz dört yıldır kamuoyunu yanıltma! Ayrıca bir tek ben değilim birçok besteci ve söz yazarı arkadaşım da seninle mahkemelik bence sus konuşma'' diye yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şehrazat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500

Yorumlar (68)

mahmut:

arkadaş herkes bir şehrazatçı olmuş acunu yıllardır televizyonlarda görüyoruz şimdiye kadar kimin hakkını yemiş birileri gündem olmak için acunu kullanıyor burada da birçok kişi kendi kendine konuşuyor türk halkı olarak önce dinleyin sonra yargılayın kafanıza göre yazıp çizmeyin kul hakkından bahseden arkadaşlar insanların gıyabında konuşmakta kul hakkına girmek unutmayın

14
34
yanıtYanıtla
ah mahmut vah mahmut:

hah televizyonlarda gördüğün kadar tanıyorsun , adam sadece para kazanmak için televizyonlarda ve şekilden şekile giriyorlar reyting için okadar tanıyorsun işte

yanıt28
yanıt7
Ahmet Burçin Sari:

Aynen kardeşim biz konuşmalarla mağdur olanın yanında olmayı seven bir milletiz. Kesin bilgimiz olmadan hemen suçlarız yada yorum yaparız. Halbuki bilmeden ahkam kesmek kul hakkına girer. Saygılar

yanıt2
yanıt1
bydoğru:

parayı işitme engellire bagışlayacagız derken bile reklam yapıyor acun ve doğal olarak halkı arkasına almaya calışıyor yardım yapıyoruz diyerek

42
4
yanıtYanıtla
Selim:

Hem suçlu hem güçlü adama bak parasına güveniyor demekki. Dogru Ankarada Dayısı var

31
14
yanıtYanıtla
Ekmek çıkmaz:

Ablacım, sana ekmek çıkmaz, arkasında tarikat, bir parti ve parasını akladıkları var.

27
17
yanıtYanıtla
Muratpaşa:

dinsiz ve bi okadarda vatan haini olandan iyidir

yanıt2
yanıt1
Peh peh:

Acaba gözünle gördünmü

yanıt1
yanıt2
X:

Iste onlar Kim ?!

yanıt2
yanıt1
El patron:

Istersen 1000 tane ucagin olsun, adam olamadiktan sonra..

36
7
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title