Haberler

Sağlık Bakanı Koca, seyircili maçlara yeşil ışık yaktı

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı basın toplantısında, salgının seyrine göre gelecek haftalarda localardan başlayarak maçların seyircili oynanması yönünde kararın gündeme gelebileceğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, seyircisiz oynanan Süper Lig ve alt lig maçlarına seyirci alınmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Salgının seyrine göre hareket edeceklerini vurgulayan Koca, "Maçların seyircili oynanması bu hafta gündemimizde olmadı. Özellikle salgının şu döneminde seyircili oynanmaması şeklinde daha önce önerimiz olmuştu. Önümüzdeki haftalarda salgının seyrine göre localardan başlamak üzere gündeme alabiliriz." diye konuştu.

Koronavirüs nedeniyle Türkiye'de futbol maçlarının seyircisiz oynanmasına karar verilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fahrettin Koca Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

bilirkişi:

bunlar biryerde rant varsa ona yeşil ışık yakarlar

7
4
yanıtYanıtla
BİLİRKİŞİYE:

rant olabilir dahada önemlisi birileri artık uyanmaya başladı geri uyutmak lazım millet olan bitenin farkına varmaya başladı

yanıt2
yanıt0
Aziz:

Cafelere 3 insan yan yana geldi diye ceza yağmuruna tuttunuZ anlamadım ben sizi dalgamı geçiyosunuz

5
1
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

6, HAFTADAN SONRA SEYİRCİLİ, ASLINDA GS- FB MAÇININ BİTMESİ BEKLENDİ.

4
1
yanıtYanıtla
abc:

doğru. devlet okulları para kazandırmıyor açmayın. stadlara seyirci sokun

4
1
yanıtYanıtla
RACO:

evet ya millet uyanmaya başladı bir an evvel futbolla uyutmaya devam etmek lazım hadi eee eee eeee

3
1
yanıtYanıtla
aslan:

Tabii sayın bakanım tabiii, , , zaten verdiğiniz rakamlarda büyük hemde büsbüyük yanlış bilgiler var yetmezmiş gibi bu pandemiyi 3 hafta gibi bir sürede bitirebilirsiniz fakat ne yazık ki onu yapmak yerine daha da yayılsın diye ÖZELLİKLE DE GALATASARAY - EZİKBAHÇE maçından sonra bu paylaşımı yapmanız hiç doğru değil.

1
3
yanıtYanıtla
GADDAR:

GS - FENEV MAÇI GEÇTİ NASIL OLSA !!!!

1
2
yanıtYanıtla
MST:

Bence de olmalı. . . Hatta tıklık tıklım doldurulmalı stadlar. Hatta ve hatta ''avrupa bizi kıskanıyor, ekonomimiz süper, uçuyoruz, kaçıyoruz'' diyenlere bedava giriş sağlanmalı!. .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title