Haberler

Koronaya yakalanan Cemal Enginyurt, helallik istedikten sonra sitem etti: İnsan değilsiniz

Güncelleme:

Ordu milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kendisinin, eşinin, oğlunun ve danışmanının koronavirüs tedavisi gördüğünü belirterek helallik istedi. Enginyurt daha sonra " Ne kininiz varmış be? Hakkım varsa helal ettim sizin hakkınız varsa helal ederseniz insan değilsiniz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partiden ihraç ettiği bağımsız milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını duyurdu. Enginyurt yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs sebebiyle Ankara Şehir hastanesinde yattığımı duyarak arayan, soran, mesaj atan, sıkıntımızı paylaşan bütün sevenlerimize teşekkür ediyorum. Telefonlara cevap veremediğim dostlar hakkını helal etsin. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

EŞİ VE OĞLU DA TEDAVİYE ALINDI

Yaptığı bu paylaşımın ardından yeni bir paylaşımda bulunan Enginyurt, eşinin, oğlunun ve danışmanının da koronavirüs nedeniyle tedaviye alındığını aktardı ve "Takdir Yüce Allah'ın" dedi.

Koronaya yakalanan Cemal Enginyurt, helallik istedikten sonra sitem etti: İnsan değilsiniz

"SİZİN HAKKINIZ VARSA HELAL EDERSENİZ İNSAN DEĞİLSİNİZ"

Paylaşımında sitemde de bulunan Enginyurt, "Lakin bir geçmiş olsunu çok görenleri Allah'a havale ediyorum Ne kininiz varmış be? Hakkım varsa helal ettim, sizin hakkınız varsa helal ederseniz insan değilsiniz. Gün ola, harman ola" ifadelerini kullandı.

Koronaya yakalanan Cemal Enginyurt, helallik istedikten sonra sitem etti: İnsan değilsiniz

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cemal Enginyurt Sosyal Medya Milletvekili Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (60)

Demokrasinin kılıcı:

Yaptığın iftiraların ayak oyunlarının ve boş kabadayılığının karşılığını alıyorsun enginyurt. Eşine ve Oğluna şifalar diliyorum, sanada hiç bir şey dilemiyorum.

13
7
yanıtYanıtla
Hüseyin Deliveli:

Geçmiş olsun Hayırlı kandiller Alllahın bir önce derdinizi kaldırsın inşalah Selamlar

yanıt0
yanıt0
Hüseyin Deliveli:

Geçmiş olsun Hayırlı kandiller inşalah Alllahım vürüsü tüm ülkemizden kaldırsın şifalar versin selamlarr

yanıt0
yanıt0
23 EL AZİZ:

Zaten adam diyor dileyen insan değil. Bizim ailedende kovid 19 vardı. Bir hastalandın diye ..böyle bir söze hakkın yok ,zaten çok meraklıydık sana geçmiş olsun demeye. Allahım kimleri vekil yapmışız. Hele bak ..diyor ben helallik verdim... siz verirseniz insan değilsiniz.

yanıt0
yanıt0
Çilekeş:

Sen virüsten daha tehlikelisin be

0
12
yanıtYanıtla
LİDER 21:

Yani bağlayıcı konuşuyor. Ben helal ediyorum insanım.siz helal ederseniz insan değilsiniz diyor.alemi sersem milleti kör zannediyor. Sonrada üstü kapalı tehdit.müslümanlıkta böyle bir saçmalık yok. Allah onu bildiği gibi yapacak..yatağında bile rahat durmuyor benimde kovid 19 hastam var ne yapalım yani.Hastaysan millete laf yetıştireceğine ALLAH,a sarsılsa ya.

yanıt0
yanıt0
Kürşat Turan:

ALLAH acil şifalar versin.

4
6
yanıtYanıtla
oysa:

ALLAH sana ve ailene acil şifa vérsin

8
1
yanıtYanıtla
Neşet EKER:

Geçmiş olsun vekilim.Kiziyordum size ama yanlıştan döndünüz Allah şifalar versin.Hakkim helal olsun.

9
0
yanıtYanıtla
Hav hav:

Reis bir ara dağlara çıkıp uludun para etmedi çay iç kendine rahat ol bu hastalık fakirlerin hastalığı bakımsız adamı x yapiyor

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title