Haberler

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'dan ABD'ye gözdağı: Dünyanın en güçlü silahı devlet kanalında tanıtıldı

Güncelleme:

Kim Jong-un liderliğindeki Kuzey Kore'de askeri geçit töreninde denizaltıdan fırlatılmak üzere tasarlanan füzeler ve diğer askeri donanımlar sergilendi. Denizaltıdan güdümlü füzelerinin sergilendiği askeri geçit törenini, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un da izledi. Törende, en az dört denizaltıdan güdümlü füze de dikkat çekti.

Kim Jong-Un ABD'ye denizaltı füzeleriyle gözdağı verdi

WASHİNGTON YÖNETİMİNE MESAJ

Tören, ülkede nadiren gerçekleşen bir siyasi toplantıda Kim Jong-un, ABD'yi ülkesinin "en büyük düşmanı" olarak tanımlamasından bir hafta sonra düzenlendi. Askeri geçit töreninde denizaltıdan atılan yeni füzelerin devlet kanalında 'Dünyanın en güçlü silahı' olarak nitelendirildiği ifade edildi.

Kim Jong-Un ABD'ye denizaltı füzeleriyle gözdağı verdi

"BIDEN HÜKÜMETİNE YÖNELİK GÜÇ GÖSTERİSİ"

Törende ayrıca, mobil kara rampalarından atılmak üzere tasarlanmış çeşitli katı yakıtlı silahlar da sergilendi. Törenin, Kuzey Kore liderini 'haydut' olarak nitelendiren ve yakında başkanlık koltuğuna oturacak olan Joe Biden hükümetine yönelik 'bir güç gösterisi' olarak değerlendirildi.

Kim Jong-Un ABD'ye denizaltı füzeleriyle gözdağı verdi

"KUZEY KORE'NİN RUHU ASLA DEĞİŞMEYECEK"

Kim cumartesi günü yaptığı açıklamada, "ABD'de iktidarda kim olursa olsun, Kuzey Kore karşıtı politikanın gerçek doğası ve gerçek ruhu asla değişmeyecek. Nükleer silahların gelişimi kesintisiz olarak ilerletilecek" dedi.

Kim Jong-Un ABD'ye denizaltı füzeleriyle gözdağı verdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Kuzey Kore Haberler

500

Yorumlar (20)

Showmen:

Kim yine tenekeden silindir yapmış

14
4
yanıtYanıtla
HALKA YAZIK BU ADAMI DEVİRMEK LAZIM!:

yok abd ye gözdağı filan :)) kendi başına bişiler yapıyor eleman işte. . kuzey koreyi haritadan silerle bir süre haberimiz olmaz anladın. . . halka yazık üzücü bi hayatları var. . . Kuzey korede şöle bi kanun var biri hain ilan edilirse, o kişinin komple ailesi ve sülalesi soyu sopu kurşuna diziliyor.

3
7
yanıtYanıtla
Cem:

Darisi bizim Hainlere insallah

yanıt4
yanıt1
DAMPERLİ KAMYON:

BU ADAM NE KULLANIYORSA BENDE ONDAN İSTİYORUM ŞU HAYATI SEN YAŞIYORSUN KİM JONG-UN

9
1
yanıtYanıtla
6543:

helal olsun kuzey koreyi sonuna kadar destekliyorum nede olsa arkalarındaa dağ gibi çin asya ülkeleri var kuzey korenin arkasında helal olsun işgalci atlantik avrupanın anladı tek şey uzayda havada güçtür

8
1
yanıtYanıtla
vanlı:

YERLİ ve MİLLİ . Adam tam güç ilerliyor. Kimyonk kin yapınca salak aptal Türkiye yapınca YERLİ ve MİLLİ .

8
1
yanıtYanıtla
bir manyağın:

zavallı halkına dünyayı zehir etmekten başka yaptığı bişey değil bu. zavallılar ekmek bulamıyor yemeye bu manyak uyduruk füze müze peşinde. kartondan oyuncağa benziyor ayrıca. haa denebilir ki abd ye karşı adam dik duruyor abd emperyalizmi daha mı iyi. tabi ki emperyal güçlere karşı güçlü olmak gerek. ama abd sömürü altında olsaydı kore halkı sanırım bu manyağın yönetimindeki kadar işkence çekmezdi. daha özgür olurdu. vatandaşının ağzını açma hakkı bile yok bu manyak füze yaptım derdinde

4
3
yanıtYanıtla
BUNU YAZAN TOSUN, OYNAYAN HALK:

Aferin lan tosun, aç halkına bundan sonra bu füze parçalarını yedirirsin. Boşuna yaşıyorsun, sırtını kaşıyorsun. .

3
3
yanıtYanıtla
REALİST:

adam dünyanın en büyük kız kovalayananını yaptı diye övünç duyuyor inanın şişirme fos hepsi kayıkçı kavgası yapıyor toplumları manüple edip sömürüyorlar

3
2
yanıtYanıtla
HALKI YILLARCA ÇİLE ÇEKİYOR:

TOSUN EFENDİ ANCAK FARELERİ KORKUTUR-)

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title