Haberler

Koca pirzolayı şapur şupur yediği anları paylaşan Nusret Gökçe'ye tepki yağdı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı şovlarla adından söz ettiren sosyete kasabı Nusret, son paylaşımında baltayı taşa vurdu.

Vatandaşların koronavirüs salgınından dolayı ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiği bu süreçte koca pirzolayı eline alıp yiyen Nusret Gökçe, bu anları da sosyal medyadan paylaştı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Birçok kullanıcı Nusret'in videosunun altına "Ülke gündeminden ne kadar da uzaksın", "Millet evine ekmek alamazken bu nasıl şov", "Gösteriş yapmaktan vazgeç artık, yiyen var yiyemeyen var", "Yaradan sormaz mı sen yerken biz aç aç izliyoruz" şeklinde yorumlar yapıldı.

Koca pirzolayı şapur şupur yediği anları paylaşan Nusret Gökçe'ye tepki yağdı

MANDA FOTOĞRAFI DA ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULMUŞTU

Nusret Gökçe daha önce de sağılmak için getirilen mandaların içinde verdiği poz yüzünden eleştirilmişti. O anları milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından "Çok önemli toplantı" notuyla paylaşan Gökçe için Twitter'da tepki gösterilen paylaşımlar yapılmıştı. Gazeteci Cem Seymen, Nusret'in mandaların içinde verdiği pozuna "Hayatımda gördüğüm en ahlaksız, en acımasız, en iğrenç fotoğraflardan biri. Endüstriyel üretimin köle yaptığı tüm canlıların efendisi olduğunu zanneden insanoğlunun kibirli ve bir o kadar küçük düşürücü fotoğrafı. Yaşamı, tabiatı, yaradanı, her türlü değeri ayaklar altına alıyor" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (164)

Burak:

Kıskanmayın fakirleeer

9
25
yanıtYanıtla
...:

acınacak hale düşersin inşallah da fakirin halinden anlarsın

yanıt10
yanıt2
Caner:

Senin babanda fakirin halinde anlamayan insan olamaz

yanıt7
yanıt2
edep:

Kurak. . . . Burak. . . . tahminim sen de fakirsin. Ama ne fakiri var sen düşün. Ama sende düşüncede yoktu değil mi. . . pardon pardon

yanıt0
yanıt1
ASY 1905:

Ne yapsanız adamı karalayamıyorsunuz. . ! Adam kasap. reklamını yapmak için kırlarda ip atlayacak değil ya. tabiki et gösterecek, et yiyecek. . . abartmayın. adam eti tokatlaya tokatlaya kırdı parayı. siz de yaratıcı ve girişimci olun, siz de kazanırın.

9
19
yanıtYanıtla
mahmıt:

züğürtler gene yoruma toplanmış afiyet olsn nusret

4
23
yanıtYanıtla
HEMSEN:

SONRADAN GÖRME GÖRSÜZ

24
3
yanıtYanıtla
CC:

Ohaaaaaaaa. Kıroluk adamın kanında var.

25
2
yanıtYanıtla
DODO:

Kıro dediğin adamın mekanına giremiyorsun senin muhabbeti kedi ulaşamadığı ciğere pist dermiş muhabbeti.

yanıt4
yanıt18
s:

Sonradan görme

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title