Haberler

G.Saray'ın Mohamed transferindeki rakibi Saint Etienne, oyuncuyu almaktan vazgeçti

Güncelleme:

Fransız ekibi Saint Etienne, Galatasaray'ın listesinde yer alan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in transferinden çekilme kararı aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, kadrosunda görmek istediğini açıkladığı Mostafa Mohamed'in Saint Etienne'e transferi tıkandı.

Fransız kulübü Saint Etienne, Mısırlı futbolcuyu kadrosuna katmak için Zamalek'e teklif yapmıştı. Yapılan teklife önce olumlu yanıt veren Zamalek, devamında somut adımlar atmayınca Saint Etienne bu transferden vazgeçti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 6-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından verdiği demeçte İrfan Can Kahveci, Henry Onyekuru, Edin Visca ve Zamalek'in golcüsü Mostafa Mohamed'i de istediğini ifade etmişti.

99 MAÇTA 34 GOL ATTI

Mostafa Mohamed daha önce verdiği röportajlarda Avrupa'dan ve Türkiye'den gelen teklifleri değerlendirmek istediğini söylemişti. Mısır Premier Ligi'nde toplam 99 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu 34 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Saint Etienne Galatasaray Fatih Terim Zamalek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (11)

Ua 34:

FATİH TERİM BU TAKIMI BU SENE ŞAMPİYON YAPACAK VE YALI ÇOCUĞU BİR KEZ DAHA AĞLAYACAK!

11
1
yanıtYanıtla
Ua 34:

FATİH HOCAMIZIN GÖNLÜNÜ ALMAK İÇİN BAHSİ GEÇEN FORVETİN ALINMASI ŞARTTIR ARTIK!

11
1
yanıtYanıtla
HULK:

BUNA PARA VERCEĞİNE ELİNDEKİ ALİ YAVUZU TEKNİK YÖNDEN BİRAZ DAHA EĞİTİM VER AL SANA 10 MİYONLUK OYUNCU OLUR. AMA BİZİM ALTYAPI VE TEKNİK EKİP OYUNCU GELİŞİM KONUSUNDA ZAYIF.

5
0
yanıtYanıtla
eng:

sabun olsa köpürmez. Ali Yavuz dan daha iyi değildir.

3
1
yanıtYanıtla
DOGUKAN:

Ali Yavuz bu çocuktan iyi bence. Sadece şans bulamıyor. Adama biraz sabredilse gösterir kendisini.

4
0
yanıtYanıtla
Cengizhan3461:

Misirin preimer ligi olsa ne olur olmasa ne olur.zannedersin ingiltere premier ligi..Tff 1.ligde bundan cok var..

1
3
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Faslı cezayirli var. . bir de mısırlı. olsun dimi

0
2
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Terim kendine ve bize bir iyilik yap birak git artik.

0
2
yanıtYanıtla
Zagor:

Şu fatih terimi görünce neden midem bulanıyor

1
1
yanıtYanıtla
u.a:

fesatlıgından cekememezliginden kus surulerı sizi

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title