Haberler

"Sevgilim beni İrem Derici ile aldattı" iddiasıyla gündeme gelen fenomen Gökçe Yıldırım, bu sefer de kalça dansı yaptı

Güncelleme:

2019 yılında sevgilisinin kendisini İrem Derici ile aldatmasıyla gündeme gelen fenomen Gökçe Yıldırım, bu sefer de yaptığı kalça dansıyla adından söz ettirdi.

Yıllar önce YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan Gökçe Yıldırım, 2019 yılında dansçı Ataberk Özdene ile aşk yaşarken aldatılmıştı. Sevgilisinin kendisi birlikte çalıştığı İrem Derici ile aldattığını söyleyen fenomen günlerce konuşulmuştu.

KALÇA DANSI YAPTI

Aradan geçen zamanın ardından Instagram'da 300 binden fazla takipçisi bulunan fenomen Gökçe Yıldırım bambaşka bir olayla gündeme geldi. Paylaştığı cesur pozlarla dikkat çeken fenomen son olarak kalça dansı yaptığı bir video yayınladı.

'Sevgilim beni İrem Derici ile aldattı' iddiasıyla gündeme gelen fenomen Gökçe Yıldırım, bu sefer de kalça dansı yaptı

Instagram'da yaygın olarak yapılan akımlardan birini yapan Yıldırım, video önce makyajsız haliyle kamera karşısına geçiyor sonra da makyajlı ve mini elbisesiyle görülüyor. Dansa olan ilgisiyle bilinen fenomen videoda cesur kıyafetiyle kalça dansı yapmayı da ihmal etmedi.

'Sevgilim beni İrem Derici ile aldattı' iddiasıyla gündeme gelen fenomen Gökçe Yıldırım, bu sefer de kalça dansı yaptı

ALDATMA İDDİASINDA NE OLMUŞTU?

Gökçe Yıldırım, 2018 yılında yayınladığı makyaj videosunda sevgilisi Ataberk Özdene ile aynı evde yaşarken kendisini İrem Derici ile aldattığını ileri sürmüştü. İrem Derici ise Ataberk Özdene ile aşk yaşadığını kabul etmiş ancak ihanet iddiasının doğru olmadığını söylemişti.

Konu hakkında açıklama yapan dansçı Ataberk Özdene ise "Gökçe ile yaşadığımız 2 senelik ilişkimiz, artan yıpratıcı kavgalar ve saygısızlıklar sonucu sevgimizi bitirdi. Ortada bir aldatılma durumu asla yok. Sadece Gökçe'yle ayrıldıktan sonra İrem'le ilişkimiz hızlı başladı" demişti.

'Sevgilim beni İrem Derici ile aldattı' iddiasıyla gündeme gelen fenomen Gökçe Yıldırım, bu sefer de kalça dansı yaptıİrem Derici ve Ataberk Özdene

'Sevgilim beni İrem Derici ile aldattı' iddiasıyla gündeme gelen fenomen Gökçe Yıldırım, bu sefer de kalça dansı yaptıAtaberk Özdene ve Gökçe Yıldırım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Derici Instagram Makyaj Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (24)

zpır:

diyecek bişey yok hasta ruhlu insanlar bunlar

16
0
yanıtYanıtla
WWWWWWWW:

BENCE GİDİN TEDAVİ OLUN

15
0
yanıtYanıtla
BADEGÜL:

BENİM SEVGİLİM BENİ İREM DERİCİ İLE ALDATACAK, ''DEMEK Kİ ÇOK ÇOK ÇİRKİNİM''DER, ATARIM KENDİMİ KÖPRÜDEN AŞAĞI. . .

7
2
yanıtYanıtla
FENOMEN ENFLASYONU VAR:

SEVGİLİN SENİ İREM DERİCİ İLE ALDATTIYSA SENİN YERİNE OLSAM ''BEN O KADARDA MI ÇİRKİNİM''DER, İNTİHAR EDERDİM.

6
2
yanıtYanıtla
YAZIK:

KİMSE TOPLUM AHLAĞINDAN BAHSETMİYOR NEDEN ACABA???? AHLAKTANMI YOKSUN KALDINIZ

6
2
yanıtYanıtla
adam:

çünkü ahlaksızlığı yaymaya çalışıyorlar da ondan

yanıt1
yanıt0
Hakan:

sosyal medya hesaplarinizi iptal edin bu ahmaklarin bu kadar musterisi olmasa boyle abuk subuk seyler yapmazlar. . . kendinize bi hobi ciddi bi ugras bulun. . . sosyal medya nedir ya . . . cahil cuhelanin vakit oldurmek icin takildigi yerler. . ayrica ezikler fotograflarini falan paylasarak toplum tarafindan onaylanmaya calistigi sacma sapan ortamlar. . ciddi ugraslar bulun, ahlakli edebli olun . . . 80 lerde boyle seyler asla olmazdi , internet ( sosyal medyalar) mahvetti ahlaki. . .

8
0
yanıtYanıtla
puhahaha:

şu hareketlere bak yemin ediyorum geri. zekalı :D

7
0
yanıtYanıtla
itici irem:

İREM KADIN MI ?

4
2
yanıtYanıtla
akif:

bu kızı irem denen tipsizle aldatanda akıl noksanlığı olsa gerek

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title