Haberler

Suudi Arabistan Veliaht Prensi bin Selman bir ilke imza atarak Dünya Ekonomik Forumu'na çölden katıldı

Güncelleme:

Bu yılki Dünya Ekonomik Forumu koronavirüs engeline takıldı. İsçivre'nin Davos kentine giden dünya liderleri ve milyarderlerin kaldığı otel, koronavirüs salgını nedeniyle kapandı. Liderler online üzerinden toplantıya katılırken, Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman bir ilke imza attı.

ÇÖL OFİSİNDEN DAVOS'A BAĞLANDI

Suudi Arabistan'ın 35 yaşındaki Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, AlUla bölgesindeki çöle ofis kurdurdu. Dünya liderlerinin katıldığı zirveye çölden online olarak katılan Veliaht prens Selman'ın çöldeki çalışma ofisi zirveye damga vurdu. Selman'ın çöl ofisinde masa, bilgisayar ve yiyecek yer aldı.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi bin Selman bir ilke imza atarak Dünya Ekonomik Forumu'na çölden katıldı

AMAÇ ALULA BÖLGESİNİ TANITMAK

Prensin zirveye çölden katılmasının atından yatan nedeninin ise, krallığın petrole olan bağımlılığını sona erdirmek ve 'Vizyon 2030' programı doğrultusunda bir turizm merkezi inşa etmeyi planladıkları AlUla bölgesini tanıtmak olduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi bin Selman bir ilke imza atarak Dünya Ekonomik Forumu'na çölden katıldı

DAVOS'TAKİ OTEL HİZMET DIŞI

Dünya Ekonomik Forumu için Davos'a giden dünya liderleri ve milyarderlerin kaldığı otel, salgın nedeniyle kapandı. Ocak ve Şubat için ayrılan rezervasyonlar da iptal edildi. Artan vakalar nedeniyle otele online ya da başka şekilde rezervasyon yapılamıyor. Öte yandan, otelin, Şubat ayında kısa bir süreliğine açılması planlanırken, işletmenin önümüzdeki yılın kış aylarına kadar kapalı kalacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

İsviçre Davos Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500

Yorumlar (14)

ZZZ:

bizim aşağılık yobazların hayalindeki ülkenin kralı.

8
0
yanıtYanıtla
ILERLEME VAR:

JAKUZIDEN BAGLANIP AYILIK YAPMAMIS EN AZINDAN

8
0
yanıtYanıtla
dfdfdf:

onu bunu öldürttü . . . sarilarin Trump da gitti gidecek . . . bu bahtsiz bedeviyi kim ne pahasina korur artik ? . . . . kutup ayisi yolda . . . Selmannn . . .

3
2
yanıtYanıtla
bilmece:

bahtsız bedeviyi çöl de kutup ayısı naparmış bilin bakalım

yanıt1
yanıt0
merinos:

kardeşilerimiz işini biliyor

1
2
yanıtYanıtla
NOKTA:

kardeşlerine. .

yanıt1
yanıt0
HEPSİNİN SONU KADDAFİ GİBİ OLACAK:

KEÇİ ÇOBANI BEDEVİ. . .

1
1
yanıtYanıtla
haksızlık:

kaddafi yi buna benzetme o ülkesinin petrol parasını abd ye yatımadığı için, batının önünde dik durduğu için yediler, kaddafi yi devirenler şimdi onu mumla arıyor. kaddafi hiç bir zamanda emperyalist olmadı o sosyalist bir liderdi ama kıymetini bilmediler

yanıt1
yanıt0
el müslim:

siyonizme ve emperyalizme en fazla hizmet eden islam ülkeleridir , çünki bunlar sömürüye hep yeşil ışık yakmıştır. bu gün islam ülkeleri ellerinde ki doları bozdursa dolar kağıda döner. hiç alman ingiliz veya avrupalı dolar almaz ülkesine sahip çıkar

yanıt1
yanıt1
pireselman:

geçenler de çöle kar yağdığını söyledi haberler kral dikkat et kutup ayısına rastlama sonra bahtsız bedevi olmayasın

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title