Haberler

Parkta soğuktan titrerken bulunan genç adam hiçbir yardımı kabul etmedi

Güncelleme:

Beyoğlu'nda çıplak ayaklı halde soğuktan tir tir titreyen Nijerya uyruklu genç bir adam, bölgedeki duyarlı vatandaşların dikkatini çekti. Sıcaklığın eksilere dayandığı şehirde, Nijeryalı adamın haline kayıtsız kalamayan vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri ve bölgede esnaflık yapan kişiler Nijeryalı olduğu öğrenilen, 25-30 yaşlarındaki genç adama yardım etmek istedi. Yardım tekliflerini reddeden Nijerya uyruklu adam, oturduğu yerden kalkarak bölgeden uzaklaştı.

İÇİNİ ISITACAK BİR ÇAYI BİLE KABUL ETMEDİ

Nijeryalı gence üşüdüğünü düşünerek çay ikram etmek istediğini söyleyen çaycı Salih Salman, "Daha önce bir vatandaş ona 500 lira verdi kabul etmedi, başka biri 100 lira verdi onu da kabul etmedi. Bir diğer vatandaş mağazadan ayakkabı aldı getirdi onu da giymedi ve reddetti. Verilen yiyecek ve içecekleri de kabul etmiyor" diye konuştu.

"ZAMAN ZAMAN GELİYOR AMA YARDIMLARI REDDEDİYOR"

Çıplak ayaklı halde duran gence ayakkabı getiren Gezi Parkı'nın güvenlik amiri Doğukan Bulut ise "Hava soğuk ve bu halde gördük devletin imkanlarını sunduk fakat kabul etmeyip reddediyor. Dün de buradaydı zaman zaman geliyor ama tüm yardımları reddediyor" ifadesinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500

Yorumlar (162)

bu dingilin:

üstündeki eşofmana bakın.. gıcır gıcır.. hemi de marka. bu dingil ısmarlama orada oturtulmuş. bi flim var bu işte. çözülür. no problem.

15
48
yanıtYanıtla
Muhammed raşit:

Şu ön yargılarınız yokmu bi doğru siz varsınız

yanıt18
yanıt2
Kerem:

Yan sanayi olamaz mı nasıl düşünce

yanıt12
yanıt2
Faroz:

Hakikatten dingil gibi yorum yapmışsın

yanıt0
yanıt0
osman:

hiç birşeyi kabul etmiyorsa zopa alın dövün

16
42
yanıtYanıtla
Eğitimsiz:

Bu mesajı yazan varlık!

yanıt1
yanıt0
HAKLISIN MUSTAFA:

ÜLKE ÜLKE OLMAKTAN ÇIKTI. YOL GEÇEN HANINA DÖNDÜ. ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKELERİNE VİZEYİ KALDIRIRSAN SONU BÖYLE OLACAK ELBETTE.

16
41
yanıtYanıtla
HAKLIYIM MUSTAFA:

SEN GİT BAŞKA ÜLKEDE YAŞA DEFOL

yanıt13
yanıt4
Türkiye:

Irkçı olmak kalitesiz biri olduğunu gösterir

yanıt0
yanıt0
Vatan:

Ya sev ya terket

yanıt0
yanıt0
Tüm 162 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title