Haberler

Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç'un canlı yayınına katılarak kalp emojisi gönderdi

Güncelleme:

Gözlerden uzak bir şekilde yaşadıkları aşklarını artık gizlemeyen Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti magazin gündeminden düşmüyor. Oğuzhan Koç'un Instagram hesabından yaptığı canlı yayına katılan Özdemir, sevgilisine kalp emojisi gönderdi. Oğuzhan Koç ise ufak bir şaşkınlık yaşadıktan sonra aşkına el sallamayı ihmal etmedi.

Yeni yılın ilk günlerinde ortaya çıkan aşklarını artık gizlemeyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak birlikte yaptıkları paylaşım ile aşklarını ilan eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden Özdemir, sevgilisinin canlı yayınına katılarak sürpriz yaptı.

Sevgilisi Demet Özdemir'in kalp emojisini gören sevgilisi Oğuzhan Koç, ufak bir şaşkınlık yaşadıktan sonra "Demet Özdemir yazdı" dedi ve aşkına el sallamayı ihmal etmedi.

FOTOĞRAFLARI ÇEKİLİNCE İLİŞKİLERİNİ İTİRAF ETMİŞLERDİ

Yeni yılı Alaçatı'daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmek zorunda kalmıştı. Özdemir, "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. 'Yeni yılın aşk bombası' dersiniz artık" ifadelerini kullanmış; Oğuzhan Koç ise Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ilişki yaşadıklarını doğrulamıştı.

Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç'un canlı yayınına katılarak kalp emojisi gönderdi

Açıklama yapmıştı 35 yaşındaki şarkıcı, "Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet'le güzel bir sürecin arifesindeyiz" açıklamasını yapmıştı.

BULUŞMA ÇÖZÜMÜ

Öte yandan Arnavutköy'de yer alan ve Ozan Doğulu'nun sahibi olduğu stüdyoyu uzun süreliğine kiralayan Oğuzhan Koç, burada yeni şarkılara imza atmak için çalışmaya koyuldu. 35 yaşındaki şarkıcı, stüdyo dışındaki zamanını 28 yaşındaki sevgilisi Demet Özdemir'e ayırıyor. Yeni aşıkların görüntülenmemek için evde buluştukları öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Özdemir Oğuzhan Koç Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

Rüknettin dedişkom:

Yaz aylarında biter bu mutlu birliktelik hehhehee höhhhööhöhöööööö

7
0
yanıtYanıtla
Sw:

Rüknettin dedem, hayırdır bugün çok neşelisin

yanıt5
yanıt0
Rüknettin dedişkom:

SW: Yeğenim ben sevinmeyimde kim sevinsin sakaryalı hatun teyzen gülücüklü kalp emojili resim attı bugün

yanıt0
yanıt1
Rüknettin dedişkom:

SW yeğenim bu gün bana bir bayandan evlilik teklifi geldi yakında açıklarım hihhihhiii

yanıt0
yanıt1
Rüknettin dedişkom:

Nişanlandım yeğenim sevincim ondan

yanıt2
yanıt0
Sw:

Nişanlandın mı? Kim bu bahtı kara şanssız kişi? Hehhehehee..

yanıt2
yanıt0
Sakaryalı Harun:

Kim bu şanssız ve bahtsız?

yanıt3
yanıt0
Sw:

Rüknettn dedişkom, kiminle nişanlandın

yanıt3
yanıt0
ZEYNO:

mehdi görmesin ikisini de keser

3
1
yanıtYanıtla
Şaziye Tokmakçı:

Bu PİYASADA KİM ÇOK , “ FANTİ MİNTİ” Yaparsa O KADAR İL KAPAR ..

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title