Haberler

Eski Galatasaraylı Yasin Öztekin, TFF 1. Lig ekibi Samsurspor'la anlaşma sağladı

Güncelleme:

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve son olarak Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'da oynayan Yasin Öztekin, 6,5 milyon TL karşılığında 1,5 yıllığına TFF 1.Lig ekibi Samsunspor ile anlaştı.

Demir Grup Sivasspor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yasin Öztekin'in yeni takımı belli oldu. 33 yaşındaki kanat oyuncusu TFF 1. Lig ekibi Samsunspor ile anlaşmaya vardı.

Karadeniz ekibiyle 1,5 yıllığına prensip anlaşmasına varan Yasin Öztekin toplamda 6,5 milyon TL kazanacak. Yasin'in bazı pürüzler giderildikten sonra Samsun'a giderek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

4 YILDA 6 KUPA KAZANDI

Bu sezon Sivasspor ile 18 maçta 1 gol atan Yasin Öztekin Süper Lig'de Gençlerbirliği, Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor, Göztepe formaları giymişti. 33 yaşındaki futbolcu ayrıca, 2014-2018 yılları arasında Galatasaray'ın kadrosunda yer alıp sarı kırmızılılarla 2'şer Türkiye Liğ şampiyonluğu, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası elde etmişti.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yasin Öztekin Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

Kırmızı:

Galatasaray Şamp ligi Benfica maçıydı dakika 80 falandı heralde. Benfica ceza sahasının içinde veya bir tık dışında top yasin''in önüne geldi. kale de bom boş. aldı topu dağlara taşlara gönderdi. o zaman Yasin''in futbol fukarası olduğunu anlamıştım.

8
5
yanıtYanıtla
ünsal:

samsun ikinci lig beyaz grubu özledi sanırım. . lan siz parasızlıktan ikinci lige düşmediniz mi ?madem üç kuruş elinize geçmiş saçma sapan yerlere harcamayın samsuna yardım kampanyalarıyla milleti soydunuz . . . Yasin ve altı buçuk milyon lira ne bir buçuk yıllığına . Naptınız gram hesabıyla mı satın aldınız?

1
3
yanıtYanıtla
kim:

Yasin ve 6 kupa o yüzden gs en büyük kulüp anladın mı coni

0
1
yanıtYanıtla
Adam:

Hayırlı uğurlu olsun 6 milyon güzel paraymış.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title