Haberler

Son Dakika: İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem

Güncelleme:

Son dakika: Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 20.20'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan verilere göre, Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 20.20'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

OLUMSUZ HERHANGİ BİR İHBAR YOK

Depremin ardından AFAD'dan yapılan ilk açıklamada, "Seferihisar açıklarında meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

Son Dakika: İzmir Seferihisar'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 3.9 OLARAK ÖLÇTÜ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise Ege Denizi'nde meydana gelen depremin şiddetini 3.9 olarak ölçtü. Kandilli'nin verilerine göre deprem yerin 7.8 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Son Dakika: İzmir Seferihisar'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İçişleri Bakanlığı Seferihisar İzmir Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (6)

Dede:

Binaları sağlam yapin

4
4
yanıtYanıtla
nikılıs:

en az binlerce doğal afet arasında deprem tarihte birçok konu dua.felaket vs.. insanların beyninde allahla ilgili bir çok efsane vs.. insan beyninde önemli bir yer tutmuştur.insanlar ırklar vs.. ya keyfi yada zorla yer değiiştirerek fay hattının yoğun olduğu yerlere yerleştirmişkerdir bu onların güçsüz olduğunumu ispatlar düşünün bu bilmeyecek ne var.. tamamem allahla ilgili allah olmasa bilede ruhlarla ilgili yine bundada sonuç allaha gidiyormu düşünün..bunu bilmeyecek ne var 7 yaşındaki akıllı bir çoçuk bile bunu çözebilir.

yanıt0
yanıt0
Korkuyorum:

Ben

yanıt0
yanıt0
AAAA:

Pandemi şu MTV yi de almayın artık beee

3
1
yanıtYanıtla
nikılıs:

ben gömleğime yapışan bir toplu iğneyi bile ertesi gün daireye getirip iade ederken millet neler yapıyor hırsızlık dizboyu türkiyede aradaki farka bakın çürük bina yapmak demek dolandırıcık zalimlik umursamazlık gerizalılık vs.. demektir kuş beyinliler..

yanıt0
yanıt0
Iuhl:

Korkuyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title