Haberler

MERSİN son dakika 3.4 deprem! 26 Ocak Mersin'de deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Son Depremler! Mersin deprem kaç şiddetinde oldu?

Güncelleme:

Mersin Son dakika deprem haberleri! Mersin depremi vatandaşlar tarafından hissedildi! 3.4 şiddetindeki deprem Mersin'de ve çevre illerden hissedildi! Peki, 26 Ocak Mersin'de deprem mi oldu? Mersin deprem kaç şiddetinde oldu? AFAD ve Kandilli Mersin depremi kaç şiddetinde oldu?

26 Ocak 2021 öğlen sularında Mersin'de meydana gelen depremler tüm vatandaşları korkuttu! Mersin sallandı ve Mersin son dakika deprem haberleri twitter ve tüm sosyal medyada gündem oldu! AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre deprem, 3.4 şiddetinde Mersin'in Toroslar ilçesinde meydana geldi! Peki, 26 Ocak Adana ve Mersin'de deprem mi oldu? Mersin'de deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Mersin depremi kaç şiddetinde oldu?

MERSİN son dakika deprem mi oldu? 26 Ocak Mersin'de deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Son Depremler! Mersin deprem kaç şiddetinde oldu?

SON DAKİKA MERSİN DEPREMİ!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre Mersin depremi 26 Ocak 2021 15:48'te Mersin'in Yeniköy-Toroslar ilçesinde meydana geldi! Depremin şiddeti 3.4 derinliği 5.9 olarak kaydedildi!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mersin AFAD Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title