Haberler

Serenay Sarıkaya'nın giydiği kazak sosyal medyayı ikiye böldü

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya kıyafet seçimi ile sosyal medyayı ikiye böldü. Yasemin Özilhan'ın daha önce giyip poz verdiği triko kazağı tercih eden Sarıkaya'ya binlerce yorum geldi. Bazı kullanıcılar oyuncuyu güzel bulurken, bazıları ise "Özentisin" şeklinde yaptığı yorumlarla eleştiri yağmuruna tuttu.

Cem Yılmaz ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisinde sık sık gündem olup, ayrılığıyla bomba etkisi yaratan Serenay Sarıkaya, bu kez giydiği triko kazak ile dikkatleri üzerine çekti.

GÖRÜNTÜSÜ İLE ÖZENTİ YORUMLARI GELDİ

Daha önce sosyetik güzel Yasemin Özilhan'ın giyip poz verdiği kazağı tercih eden Sarıkaya, fotoğrafını Instagram üzerinden "Haberim yokmuş gibi çek kanka" notuyla paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan Sarıkaya'ya, takipçilerinden "Çok güzelsin", "Özentisin" "Bu kıyafeti daha önce görmüştük" şeklinde iki farklı türde yorumlar yapıldı. Sosyal medyayı ikiye bölen fotoğraf sonrası, kazağın hangi ünlüye daha çok yakıştığı üzerine fotoğrafa gelen eleştiriler, gündemin önemli başlıkları arasına girdi.

Serenay Sarıkaya Yasemin Özilhan'a özendi

Serenay Sarıkaya Yasemin Özilhan'a özendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500

Yorumlar (18)

Rüknettin dede:

Bunları gördükce Nükhet Durunun Mahmure şarkısı aklıma geliyor.Dünya umurlarında değil.Kuşku yok ki ! Sokakta onbinlerce kız var bunlardan yüz kat güzel.Hiç ölmeyecek gibi yaşıyorlar.Asıl kabahat onları takip edenlerde.İdam cezası geri gelsin..

18
7
yanıtYanıtla
İdam cezası:

Geliyorum dedeciğim, ilk önce sana uğrayacağım.

yanıt5
yanıt0
Öykü:

İpi getiriyorum aşkım hello dede sakin ol

yanıt4
yanıt0
Safinaz:

Aşkım hislerimize tercüman oldun nur yüzlüm. Aşkitom canikom dedişkom benim hellooooo

yanıt3
yanıt0
Bahar:

Ben takip etmiyorum dedem seni takip ediyorum sakın kızıp hiddetlenme tansiyonun çıkar aşkım

yanıt1
yanıt0
Merve Aydın:

Bu fotoğraflardan dünya umurlarında değil izlenimine nasıl kapıldınız anlayamadım. Bir insanı fotoğraf paylaştı diye idama layık gördüğünüze göre belliki içinizde sevgi yok ya da çok cahilsiniz. Hiç ölmeyecek gibi yaşamayı bırakıp kendiniz için birşeyler yapsanız, kendinizi geliştirseniz iyi olur bence.

yanıt2
yanıt0
Merveye:

Bizimki latife olsun merve hanım bunu anlamadın ı bizemi kaldı onları yargılamak neyse selam

yanıt3
yanıt0
Merve Aydın:

Yorumu yazıp gönderdikten sonra fark ettim komiklik için yapıldığını. Rükneddin dede dedeciğim diye yorumları sonradan gördüm ama yazım gitmiş bulundu iş işten geçti :)

yanıt0
yanıt0
.....:

tipe bak çay demle

15
0
yanıtYanıtla
..:

bunun nesi güzel ya güzel görmesek

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title