Haberler

18 yaşındaki genç kızın feci şekilde can verdiği kaza kamerada

Güncelleme:

Akşam saatlerinde Karaköprü mahallesinde evine gitmekte olan Elif Bereket yanında bulunan başka bir kız arkadaşı ile yolun karşısına geçmek isterken, sürücüsü ve plakası öğrenilmeyen otomobil çarptı.

METRELERCE HAVAYA UÇTU

Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada hızla gelen otomobilin çarpmasıyla metrelerce havalanan genç kız, yola savuruldu. Otomobil kaza yerinden uzaklaşırken, kanlar içerisinde kalan Elif Bereket, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Acil serviste tedaviye alınan Elif Bereket, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaköprü Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

Ali Veli konya:

Kızcağıza çarpan aracın yanındaki araçta çok hızlı İnanınki o 2 araç yarış yapıyor cadde ortasında , resmen cinayet işlenmiş

17
0
yanıtYanıtla
TuGo:

Resmen yarış yapıyolar şehir içinde, umarım sorumluları bulunur ve cezasını çeker. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin.

15
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Cinayetten yargılansınlar müebbet adalet yerini bulsun inşallah

14
0
yanıtYanıtla
Devrimci Derviş:

1. Arabalardaki bu hız ne ?2. Kızların kamikaze pilotları gibi o yola dalmalarındaki mantık ne ?

10
2
yanıtYanıtla
VADE GELDİMİ:

NE GELİR ELDEN.

yanıt0
yanıt1
cello:

karanlıkda gelen araçları farları yanarken hızını tahmin edemezsin. . şehir içinde yarışıyorlar katiller onu da tahmin edemezdi.

yanıt0
yanıt0
adil:

2 araç yarışıyor cinayetten ceza verilmeli.

12
0
yanıtYanıtla
ceto:

sehir icinde yairs yapiyorlar LOKUM gibi gencecik insanin canini aliyorlar . . Allah colugunuzdan cocugunuzdan cikarsin Allah sizin cezanizi versin insallah

9
2
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

aşırı hızlı gördüm arabaları

7
1
yanıtYanıtla
Şeref:

Dükkanların olduğu şehir içi yollarda bu kadar sürat yapan zat bir kızın hayatını söndürdü, bu millet akıllanmaz

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title