Haberler

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi oyuncuları kim? Sen Kiminle Dans Ediyorsun konusu, oyuncuları ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun konusu, özeti ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmini izleyecek olanların merak ettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun konusu nedir, Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncuları kimler ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun özeti gibi konuları inceliyoruz.

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Annesiyle babasının vefatından sonra bir türlü toparlanamayan, hayata dair sorunları olan Aysel, yaşadığı bunalımlı günlerinden kurtulmak için kendini dansa verir. Dans ile hayata geri tutunan Aysel, 'Şengül Dans Okulu'na dahil olarak yeni bir hayata merhaba der.

Burak Aksak'ın yazıp yönettiği filmin başrollerinde Binnur Kaya, Demet Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor.

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen : Burak Aksak

Oyuncular : Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir, Binnur Kaya, Nergis Öztürk, Okan Çabalar

Tür : Aile, Komedi

Yapım Yılı: 2017 (110 dk)

Vizyon Tarihi : 15 Haziran 2018 Cuma

Senaryo : Burak Aksak

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Demet Özdemir Binnur Kaya Burak Aksak Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title